Video Screencast Help
Symantec Appoints Michael A. Brown CEO. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi,   The backup job is failing with the following error:   Job ended: Monday, September 22, 2014 at 11:33:03 PM Completed status: Failed Final ...
Forum Discussion by lanloun | 30 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution ı can not open Sepm after the update from 12.1.4 to 12.1.ru5. ı complete installition with all success no warning or anything. But when ı wrote user name and password ...
Forum Discussion by Tulkas_61 | 30 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hello, I'm working in the system integrator and ower customer owns a copy of the Symantec Backup Exec 2010 R3. We are deploing SIEM (ArcSight ESM Suite 6.5) ...
Forum Discussion by David Sepashvili | 26 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hello, We are on ITMS 7.5 and have IE 11. While opening SMC, we still see the same old message saying you are on unsupported browser and downgrade to 7, 8 or 9. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by snm1502 | 25 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution When i configure a Backup task for backup my esxi 5.5 with backup exec V-Ray i have all time the same error :   V-79-57344-3826 : The machine may bee too ...
Forum Discussion by viks88 | 24 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hello guys, Am new in backup  I got below error message and when i login to the Backup Exec it will through connection refused error message. in my ...
Forum Discussion by Eswar | 23 Sep 2014 | 10 comments
I need a solution Hi,   After intergrating snac with SEPM   1) Does SNAC push a setup to client for it to reflect  SNAC on client ?   2) I have a small ...
Forum Discussion by Jeshrel | 17 Sep 2014 | 13 comments
I need a solution Hi guys,  I'm trying to install the Symantec EndPoint Protection 12.1.3001 unmanaged client on windows server 2012 but without any success. Always getting the ...
Forum Discussion by RicardoMouta | 09 Sep 2014 | 8 comments
I need a solution I'm trying to get my login to were it's allowed to run commands from cron/bp_start_notify run scripts, but the command to use is giving me an error for which ...
Forum Discussion by SJ Hollist | 08 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hello everyone!!  I'm working on a Service Desk POC for the first time. and when installing the Workflow Platform, I get the message  The workflow ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 07 Sep 2014 | 6 comments