Video Screencast Help
Symantec Appoints Michael A. Brown CEO. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Dear All, I would like to have some help to identify following error while onlining a NetApp SnapMirror agent that was intergrated with VCS. The filer name and ...
Forum Discussion by uvahpux | 30 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution Hi,   The backup job is failing with the following error:   Job ended: Monday, September 22, 2014 at 11:33:03 PM Completed status: Failed Final ...
Forum Discussion by lanloun | 30 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution Hi all. i have 2 servers 2008 and 2012 R2 x64 with sep client 12.1.4 installed. is there a way to see version client? i see as in the registry that points to wow64 but ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DRMERLA | 26 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution I have some SEP clients that have the ability to right-click and choose disable.  While other computers in the same OU and the same policy version do not.  It seems ...
This issue has been solved
Forum Discussion by JAunmc | 25 Sep 2014 | 20 comments
I need a solution Hi,   when I run jobs to a tape, the jobs run properly to a point were they suddenly become on queu and the tape gets ejected from the tape drive. Knowing that ...
Forum Discussion by lanloun | 24 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hello guys, Am new in backup  I got below error message and when i login to the Backup Exec it will through connection refused error message. in my ...
Forum Discussion by Eswar | 23 Sep 2014 | 10 comments
I need a solution HI, We have created a task for Mozilla Firefox 31.0 in quick delivery. While pushing it to client machines it shows failure code -2147024680. Need help.   ...
Forum Discussion by ronak8590 | 16 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution   Hello Experts,   Can any one explain me that the NetBackup is Three tier or four tier architecture and also explain Why?   Thanks in advancd ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Anil B | 13 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All, I have KMS Server with windows server 2008 R2 with another location with VPN, this is working fine but when i have installed symantec endpoint protection ...
Forum Discussion by Mohd Saleem | 11 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hi All, Our SEPM server running version 12.1.4104.4130 is having a high network utilization and is sending out about 20-30 Mbps of data for a couple of hours ...
This issue has been solved
Forum Discussion by hamad3914 | 11 Sep 2014 | 6 comments