Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Search

Search results

I need a solution I have created report schedule on SEPM. Email settings are not configured. I have been searching and have not yet found how can I view reports created through ...
Forum Discussion by MFSiD | 29 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Hi any one please help me why my catalog backup triggers (3 full backup) three times whenever backup starts below is the policy configuration. Regards, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by sagar666 | 28 Jan 2015 | 10 comments
I need a solution During automated deployment of Win 7 over Win xp machines using Altiris 6.9 DS ghost images, we are facing the following issue. Post deployment, the target machine ...
Forum Discussion by ISmicro | 28 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution I have discovered an issue with the IMAP notification message where you have users in multiple domains.  The IMAP notification message uses the "default" ...
Forum Discussion by WiTSend | 28 Jan 2015 | 0 comments
I need a solution Hi This is what im trying to do, we would like to create a whitelist of applications that are allowed to be used / installed within the buisness. If the ...
Forum Discussion by kooger21 | 28 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hello, Could you please share your experience about encrypting removable media devices? Symantec.com has the document entitled " How Endpoint Encryption ...
Forum Discussion by UFO | 28 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hello, At where I work, we have had a lot of departments merging. First we were backing up just Solaris 10 servers, then the Windows team wanted to have their ...
Forum Discussion by cyberninja | 28 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, I'm wondering what this basic inventors data class is for. It seems to be new with 7.5. I cannot make sense of it. Please help me to figure ...
This issue has been solved
Forum Discussion by STHN | 27 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Dear Community, I just like to ask you to help me to find the best method to upgrade my SMG using SSH.  Firs I need to shout down scanners and after that I ...
Forum Discussion by PeterMakto | 27 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution hi duys..., We install new SEPM 12.1.5 version....and now in deployment time some error are show. we push the AV to one client,in client system shows " ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 25 Jan 2015 | 7 comments