Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution hi all we are running SEPM v11.0.6 on a 2008 server and ive noticed that our definitions have stopped updating. ive tried running the Liveupdate (LUALL.exe) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by maZuka | 23 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution We have a single GUP (mostly win 2003 servers) at each physical site in our SEPm configuration. We are building new win 2012 R2 servers to replace old win 2003 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tsimpson | 14 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution I've been bashing my head over this one.  My company has about 400 SEP clients in a main site and spread across 13 remote sites which are all defined as groups in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bswiento | 14 Jan 2015 | 17 comments
I need a solution Wondering what the current size of a full.zip file is that actually gets pushed out to clients. On my SEPM there are several full.zip files for todays date of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tsdynintl | 08 Jan 2015 | 15 comments
I need a solution Dear All, This client running on Windows 2008 R2, SEP version 12.1.3001.165. In Client Management -> System Log Cannot assign a client authentication token. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MSI_iqbal | 05 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution I had several unmanaged SEP12 clients which cannot access internet. On unmanaged SEP11, I copy the LUA config file to 'Application ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jiaqi | 17 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution Hi, we have 1 SEP Manager server with about 12 GUPs. The SEP Manager is on version 12.1.4, most of the GUPs on 12.1.3, some on 12.1.4. We have clients both on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jef Bogaerts | 03 Dec 2014 | 10 comments
I need a solution Hi, We currently have a global scenario where we have deployed several LiveUpdate Administrators for offices overseas, and we are currently having an issue on 2 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by betorivas | 27 Nov 2014 | 6 comments
I need a solution Hi there, I have performed two installations of SEP for linux on the same machine and have encountered the same error both times: CDefUtils::GetNewestDefs(): ...
This issue has been solved
Forum Discussion by choisey | 24 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution Hi All, The GUP is not updated. I confirmed this with the last date modified which is last week. The SEP client of the GUP machine is also updated, f.y.i I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by farooq | 16 Nov 2014 | 9 comments