Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I have a Backup Exec 2010 R2 server running on Windows 2008 R2 that is reporting that is has two updates: Hotfix 143746 - ...
This issue has been solved
Forum Discussion by altinac | 20 Dec 2010 | 3 comments
I need a solution I upgrade from Backup Exec 2010 to Backup Exec 2010 R2, but when I run LiveUpdate, it shows both products and pulls down updates for both.  The updates for BE 2010 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by richlux | 28 Oct 2010 | 6 comments
I need a solution Estimados tengo un problema con un backup, lo ejecuta pero nucna termina se queda por horas y horas y tengo que darle finalizar para que termine y sale el sgte. error ...
Forum Discussion by alneida | 05 Oct 2010 | 3 comments
I need a solution Dear All, I have a really strange problem with the LiveUpdate (3.3.0.69) for Backup Exec 2010 MP1 running under Windows Server 2008 R2 Standard (64bit). ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SG | 14 Jul 2010 | 37 comments
I need a solution i have symantec backup exec 2010 installed on windows server 64bit... i used agent for exchage to backup my exchange server 2007 that installed in windowes server 2008 ...
Forum Discussion by Ahmed Mostafa H... | 30 Jun 2010 | 6 comments
I need a solution Hi guys, how can I update the product catalog of LUA 2.2.2.9 to download and distribute the updates of BE2010? BE12.5 is not applicable to us anymore. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AchillesX | 01 Jun 2010 | 2 comments
I need a solution Like my subject says.  Windows SBS 2003, running Backup Exec 10 and SEP 11.  I had to reinstall Backup Exec about a month ago to fix some issues where it wouldn't ...
Forum Discussion by Anonymous | 14 May 2010 | 2 comments
same Reason why microsoft interduced WSUS - not all the server's that have BE2010 are connected to the internet and it's real time consuming to download and install the updates manually for each server... Please consider entering the BE2010 ...
Idea by Noam Baum | 10 May 2010 | 3 comments
I need a solution Hello all.   i have my media serer installed on a server which isn't conncted to the internet.   what are my options to update it?   and why ...
Forum Discussion by Noam Baum | 10 May 2010 | 21 comments
I need a solution Hi.  I am running windows server 2003.  I have Backup exec 12.5 for windows and Symantec Endpoint protection Manager installed on this server.  Before I installed ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rickyj | 28 Apr 2010 | 5 comments