Video Screencast Help
Give us your opinion and win with Symantec! Please help us by taking this survey to tell us about your experience with Symantec Connect, so that we can continue to grow and improve.  Take the survey.

Search

Search results

I need a solution Hi all, How I can discover who (GUP or Client) request a Full content defitinions? The Symantec Content Distribution Manager, show me 1 full download and too ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Aucesar-BR | 05 May 2015 | 3 comments
I need a solution This might be a bit arcane, but we've got some clients that have gone out to Symantec LiveUpdate rather than downloading updates from our local management ...
Forum Discussion by richardlong | 22 Apr 2015 | 6 comments
I need a solution Hello, Recently, Win32 virus defs are no longer being installed on our SEPM 12.1 RU2 server. When using LiveUpdate via a scheduled task, the web console, or ...
Forum Discussion by xps | 17 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution Hi all, i work for a few month now for a worldwide company, with Headquarters and agencies located all over the world, connected to the company network with slow ...
Forum Discussion by MrPochpoch | 16 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution Hi all,  my question is, if I do upgrade a client version of SEP from the SEPM and the user do not complete the procedure with a reboot of his computer (such that ...
This issue has been solved
Forum Discussion by cr_beinnova | 03 Apr 2015 | 4 comments
I need a solution About a week ago, we came across some boxes which had old defs. I thought nothing of it, sometimes it happens, and resolves automatically on next update cycle. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MoarPowah | 31 Mar 2015 | 15 comments
I need a solution I've successfully configured a GUP on our local network and accoring to the "debug.log" file I can see that existing SEP clients are now pulling their ...
Forum Discussion by VikJES | 27 Mar 2015 | 7 comments
I need a solution Hi I'm sure this is a repeat question but I didn't find the info from digging on the forum.   I've been asked to clean Symantec endpoint off of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Iueelyen | 11 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hi there, Our infrastructure is a centrally managed SEPM instance, with client sites connecting to our SEPM management server. One of our sites has been having ...
This issue has been solved
Forum Discussion by allan. | 03 Mar 2015 | 9 comments
I need a solution Hi, Apologies if this is a common problem - I've tried to find a resolution for this, but haven't managed to locate anything specific in my searches. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jim77 | 25 Feb 2015 | 5 comments