Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Can you someone let me know if we need to configure GUP using just the host name / FDQN? If configured FDQN will it work? ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shiva S | 19 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Hi everyone I have a question regarding licensing requirements when setting up 96 users pc's with the SEP V12 client, as well as a local GUP. Will I need ...
Forum Discussion by Greg-Symbackup | 15 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Hi Everyone I'm running a network of 15 machines and have SEP 12.1 RU5 Small Business Edition on a Windows Server 2012 R2 Essentials. Every couple of ...
Forum Discussion by Marty Sage | 14 Feb 2015 | 6 comments
I need a solution My company recently purchased the license for the newest version of SEPM (12.x) for our small network, because we reached the end of the previous versions lifespan and ...
Forum Discussion by axelcroy | 13 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Hello! I have SMSMSE 7.0 installed on six Win 2008R2 Server/Exchange 2007 servers.  Each server has SEP Client 12.1.5 installed with only Virus and Spyware ...
Forum Discussion by ccvickers | 13 Feb 2015 | 2 comments
I need a solution Hi Guys, Just a quick query.  After installing SEP v12.1 on a machine. When we run Liveupdate. Where does the initial definition gets downloaded? It is ...
Forum Discussion by Shiva S | 12 Feb 2015 | 3 comments
I need a solution Hi All, I have an issue where my Symantec Endpoint Protection Version 11.0.5002.333 will not update. The most recent Definition is 05 January 2015 R19 I have ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Triven | 29 Jan 2015 | 6 comments
I need a solution We have been having issues with our SEPM 11.x on our Windows 2008 based server getting the newest definitions. Specifically the Live Update function is not working for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by axelcroy | 28 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution hi all we are running SEPM v11.0.6 on a 2008 server and ive noticed that our definitions have stopped updating. ive tried running the Liveupdate (LUALL.exe) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by maZuka | 23 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution We have a single GUP (mostly win 2003 servers) at each physical site in our SEPm configuration. We are building new win 2012 R2 servers to replace old win 2003 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tsimpson | 14 Jan 2015 | 3 comments