Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Windows server 2012 running SEP Version 12.1 I have been having issues with one of the servers which is consistently not updating and when i use the Symhelp tool i ...
Forum Discussion by Mitch2014Business | 31 Jul 2014 | 13 comments
I need a solution Hi All, I have found the following error as critical in copying SymantecProductCatalog.zip on server. However, the strange thing is that at the same time, the ...
Forum Discussion by pandomo | 24 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution SEP Version: SEP 12.1 We have a server (Windows Server 2012) which has been having issues with updating the AV Definitions. Ove the past two months we have had ...
Forum Discussion by Mitch2014Business | 18 Jul 2014 | 11 comments
It would be good if Symantec can provide an option in the setting to enable/disable the socket keepalive in LiveUpdate Administrator. We ran into a problem where the security appliance drop the LUA download connection as the socket expires. This ...
Idea by Eugene_nyc | 17 Jul 2014 | 0 comments
The ability for SEP client install from a local repositry at a remote site.   You now support upgrades but not initial push.  This is desirable were there are poor wan connections.     There is a clientremote.exe There is a ...
Idea by DECnet | 17 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution In our environment, we have several sites.  The number of systems at a site may be small, but they are spread out amongst several subnets within each site.  As is ...
Forum Discussion by Garrick Strom | 11 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution I am running two SEP 12.1.4023.4080 servers, one with internet access, another one with daily sync with the first for definitions upgrade. On the second server I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by danchitu86 | 11 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Hi,   I'm running SEPM 12.1.4013.4013 and clients are on 12.1.3. I have a situation whereby I would like to download GUP content manually. I realise ...
Forum Discussion by _Steve | 02 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution I have two SEP servers newly (not customized yet) installed with embedded databases and replicated on Windows 2012 R2 Standard servers. No internet connection for ...
This issue has been solved
Forum Discussion by r_e_n_e | 26 Jun 2014 | 11 comments
I need a solution Bonjour,  Mon but est d'installer un  second serveur  Symantec Endpoint Protection Manager pour un sous réseau. C'est à dire,je veux que mon second ...
Forum Discussion by bassanjerome@gm... | 20 Jun 2014 | 3 comments