Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Symantec Vault facing problem while deleting mail of journaling database it is saying error "you are no authorized ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mohankumar K | 01 Dec 2011 | 3 comments
I need a solution After upgrading to 8.0 SP3, I know there were changes so that DA administrators were not automatically granted access to the DA cases. However, I have also noticed ...
Forum Discussion by Matthew Kimler | 15 Jan 2010 | 1 comment
Sometimes support boils down to pure numbers. Version numbers, that is. Recently a large county government customer contacted Symantec Business Critical Support (BCS) with an Enterprise Vault issue. Brian, the Business Critical Account Manager (BCAM) ...
Article by Swathi Turlapaty | 07 May 2009 | 0 comments
Some support issues span the globe and take weeks to resolve. Joel, a veteran Symantec Enterprise Vault (EV) support specialist, received a warm handoff from a Symantec support rep in Australia who was working with a customer at a large multinational ...
Article by Swathi Turlapaty | 17 Mar 2009 | 0 comments
Late on a Friday afternoon during their first backup after installing Enterprise Vault, a county office was having problems accessing email through Outlook Web Access. The Enterprise Vault administrator needed to be sure that weekend users would be able ...
Article by Swathi Turlapaty | 26 Feb 2009 | 0 comments
Microsoft Cluster Service won't recognize Enterprise Vault In December 2007, Lisa, a Symantec systems engineer, was on-site at a customer installing Symantec Enterprise Vault to archive the customer's IBM Lotus Domino data. The customer ...
Article by Swathi Turlapaty | 26 Feb 2009 | 1 comment
A large global financial institution was trying to install Symantec Enterprise Vault, but the installation program was hanging up repeatedly during configuration. Their IT team was trying to set up the software in a cluster configuration but they were ...
Article by Swathi Turlapaty | 26 Feb 2009 | 1 comment
A large government office wanted to configure Enterprise Vault to give employees access to their Outlook e-mail via the Internet, but they were having trouble configuring the Outlook Web Access (OWA) plug-in. They were getting error messages in both the ...
Article by Swathi Turlapaty | 26 Feb 2009 | 2 comments