Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi everyone! I have a question about BE 2014. I manage to running the BE to back up my Exchange 2013 Server. Can anyone help me how to back up and restore ...
Forum Discussion by Minh Nguyen | 19 Dec 2014 | 9 comments
I need a solution Hi everyone, Can anyone help me upgrade Symantec BE from 2010 to 2014? Many thanks, 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Minh Nguyen | 08 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Dear Experts I have Symantec BE2014 installed on Windows Server 2008 R2 ,actually this server is a VM on Esxi5.1  host,So I would like to install our Tape Library ...
Forum Discussion by sami2000 | 01 Dec 2014 | 7 comments
I need a solution Hi, Been trying to figure this out for a few days now and have not had any luck. We have Backup Exec 2014 Sp1, We backup to a Dell tape library that holds up ...
Forum Discussion by DavidinCT | 16 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution Hi All,            Am Planning to work on Robotic Tape Simulator, that can be used in Symantec Backup Exec 2012/2014. Does anybody know any software where Robotic ...
Forum Discussion by surya prakash | 16 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Where within backup exec can you see when a backup of a specific server is scheduled to run, and also a history report from the past 4 weeks to see how many backups ...
Forum Discussion by pn153 | 16 Oct 2014 | 9 comments
I need a solution Hi, The backup is failing with the following error: Job ended: Friday, September 19, 2014 at 6:37:58 AM Completed status: Failed Final error: ...
Forum Discussion by lanloun | 08 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, The job is failing with the following error: Final error: 0xe000fe0b - An operation was attempted on an object that was not opened. Final error category: ...
Forum Discussion by lanloun | 08 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, As above really! We are backing up our servers using BE defined passphrase (256 bit AES encryption) on our LTO5/6 drives. We are going to start ...
Forum Discussion by LozBC | 02 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I'm trying to find a way to upgrade our current BE 2010 R2 to 2014 butI can't seem to find some answers so i thought I'd post here. 1. Do I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by archie31 | 30 Sep 2014 | 4 comments