Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello.  We are considering Mail Security for Microsoft Exchange for our migration to Exchange 2013.  I have reviewed System requirements, but do you have anywhere ...
Forum Discussion by David standish | 18 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution I have 4 hub transports servers and therefore 4 installs of symantec mail security for exchange 2007 and four separate locations for quarantined messages. I changed ...
Forum Discussion by Leonardo Fernandez 2 | 14 Aug 2014 | 3 comments
I need a solution I'm having a problem where my users try to send encrypted emails that get quarantined by SMSDOM if there is a PDF attached.  This is the local S/MIME encryption ...
Forum Discussion by Bruce Wayne | 13 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Hi everybody, I have some doubts regarding Mail Security for Microsoft Exchange. I am having difficulty in finding information about the operating systems on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by talib2608 | 04 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, I have a greenfield Exchange environment for my new employer. We migrated away from another group managing/hosting our Exchange.  We're a non-profit and we ...
This issue has been solved
Forum Discussion by arkandy | 15 Jul 2014 | 8 comments
I need a solution Dear, I know that the Symantec Mail Security for SMTP 5.0.1 you ran out Symantec Support and new releases include new features, but version 5.0.1 is installed on a ...
Forum Discussion by SoporteF | 30 Jun 2014 | 1 comment
Scan errors tab from the SMS for Domino's settings. (Configuration / Scan Error / Actions). Instead of having only Audit or Quarantine the document for Encrypted Containers and Scan Error  An additional action to copy the document to the ...
Idea by Nicolas IRL | 30 Jun 2014 | 0 comments
I need a solution Dear All, I have a Symantec Mail Security 7.5 installed in 2 combined HT & CAS Server Exchange 2010. When i deploy "notify external/internal sender" ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MSI_iqbal | 25 Jun 2014 | 8 comments
I need a solution Hi friends...!!! My website got virus and whenever i open i got some warning message. One of the DP told me that  " Warning: Visiting this ...
Forum Discussion by vidzzonline | 24 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I have instaled SMSMSE 7.5 in 5 server with windows 2008 r2, exchange standard 2010 (in spanish). Some days ago  I have in application log event 1000, ...
Forum Discussion by Edgar GDL | 23 Jun 2014 | 1 comment