Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi,   Recently the users start receiving emails with rar attachment ,and when the user double-quick to open the attachment the SEP Symantec endpoint Protection ...
Forum Discussion by trkmany | 22 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, I have a greenfield Exchange environment for my new employer. We migrated away from another group managing/hosting our Exchange.  We're a non-profit and we ...
This issue has been solved
Forum Discussion by arkandy | 15 Jul 2014 | 7 comments
I need a solution I'm having trouble specifying a list of trusted domains in Policies -> Exceptions -> UFR Rule I want to add three trusted domains in the format: ...
Forum Discussion by martylearman | 10 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution SMSME 7.5.0.56 running on SBS 2011.  I have a scheduled scan every weekend, and I've been getting 5-6 emails each time. The virus is always the same, which ...
Forum Discussion by fxromo | 06 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Dear, I know that the Symantec Mail Security for SMTP 5.0.1 you ran out Symantec Support and new releases include new features, but version 5.0.1 is installed on a ...
Forum Discussion by SoporteF | 30 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution Dear All, I have a Symantec Mail Security 7.5 installed in 2 combined HT & CAS Server Exchange 2010. When i deploy "notify external/internal sender" ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MSI_iqbal | 25 Jun 2014 | 8 comments
I need a solution Hi friends...!!! My website got virus and whenever i open i got some warning message. One of the DP told me that  " Warning: Visiting this ...
Forum Discussion by vidzzonline | 24 Jun 2014 | 3 comments
I need a solution Hi, I have instaled SMSMSE 7.5 in 5 server with windows 2008 r2, exchange standard 2010 (in spanish). Some days ago  I have in application log event 1000, ...
Forum Discussion by Edgar GDL | 23 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution I am trying to set this product up and I am having some trouble. Here goes.   Exchange 2010sp3 is installed on a windows 2012r2 Machine with SMSME 7.5. ...
Forum Discussion by mrblackmagicj | 17 Jun 2014 | 2 comments
I need a solution I recently installed Mail Security 7.5, and there is a message being logged every few minutes stating:  "Unable to copy the Symantec Premium AntiSpam license file ...
Forum Discussion by ScotH | 16 Jun 2014 | 2 comments