Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution We have an SBG/SMG (we have 2 - mid upgrade) appliance that forwards alerts to the admins including quarantined emails. This goes through a Lotus Domino server with ...
Forum Discussion by mon_raralio | 02 Feb 2012 | 2 comments
I need a solution I noticed that the Lotus server does not have JRE installed as required by SMS Domino for Win. Also, the Post-installation tasks were skipped entirely (signing the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mon_raralio | 30 Jan 2012 | 6 comments
I need a solution What does it mean - destroyed - found near the end of the text. Version: SMS 7.5.5.32 for Domino running on Win  2k3 server   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mon_raralio | 18 Jan 2012 | 18 comments
Here's the scenario: You have an MS cluster with MS exchange and SMSMSE (Symantec Mail Security for Microsoft Exchange). And you're having problems with the Exchange because SMSMSE is in a stopping state. There is nothing in the logs that ...
Blog Entry by mon_raralio | 04 Aug 2009 | 0 comments
I need a solution Here's the scenario: MS cluster with MS exchange and SMSMSE (Symantec Mail Security for Microsoft Exchange). They're having problems with the Exchange ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mon_raralio | 23 May 2010 | 2 comments
I need a solution We had a problem with SMSMSE 5.0 (Symantec Mail Security for MS Exchange). This is also an antivirus-only software. The current setup is a clustered environment ...
Forum Discussion by mon_raralio | 22 May 2010 | 3 comments