Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi there, I'm currently looking for email spam control and symantec mail security for exchange is what i'm looking for.  I have two question: 1. Is ...
Forum Discussion by symantec-email | 28 Apr 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, I have 2 exchange servers installed and configured DAG. During the SMSMSE 7.5 installation, should be register the asset name as the cluster name or the ...
Forum Discussion by summer9460 | 26 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution Hello! I'm testing my symantec antispam on MS Exchange EDGE.  I telnet to my EDGE server and send email: ehlo mail from: fake@fakedomain.com ...
Forum Discussion by msolovey | 21 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Hello We are 3 person who has our corporate email and share a departamental email as an aditional mailbox (example. "humanresources@mycompay.com") . Is ...
Forum Discussion by gonzalo.arroyor... | 17 Apr 2015 | 0 comments
I do not need a solution (just sharing information) Dear all we a use pgp Desktop ( 10.3.2 ) to encryed email according to PGP Messaging -> Security policies setting , but we ...
Forum Discussion by MikeNG | 16 Apr 2015 | 1 comment
I do not need a solution (just sharing information) Just raising awareness of this new (free!) report available from Symantec Security Response.  The new Internet Security Threat Report ...
Forum Discussion by Mick2009 | 14 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution I've got the Premium Anti-virus running on my FE Exchange 2010 Server and according to the counters it is scanning items as they pass through the server. ...
Forum Discussion by EugB | 03 Apr 2015 | 1 comment
I need a solution I am trying a fresh install SMSMSE 7.5 on Windows 2008 R2 x64 with Exchange 2010 Edge Transport and get an error "Failed to install AV Transport Routing ...
Forum Discussion by Jason Wilson | 02 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Hi everyone my client has just purchased Mail Security for Exchange and I'm just trying to get the best installation confiuration to put in place.  They have ...
Forum Discussion by MikeReves | 01 Apr 2015 | 0 comments
I need a solution Hello.  When I attempt to install SMSMSE on 3 of the 4 servers in my Exchange Org, I receive the errors listed below.  NOTE: I have SMSMSE 7.5 successfully installed ...
Forum Discussion by SpaceModulator | 30 Mar 2015 | 2 comments