Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi,   I am running Symantec Web Gateway on 8490 appliance (2 No's) in HA and want this devices managed through (CIU) Central Intelligence Unit. I am ...
Forum Discussion by Indu Kumar | 13 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Is it possible to create an ICAP port on the virtual edition of SWG 5.2?  We need it to integrate into Symantec's DLP product and I'm not sure how to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tbitner | 08 Aug 2014 | 5 comments
It would be great to have a report that breaks down browsing time by user and the sites they visited so that we can report on what people were spending the most time on.  As it is now, I don't know how much of the time spent online is work-related ...
Idea by J H M | 04 Aug 2014 | 0 comments
I need a solution Hi, I was working on Symantec Web gateway & would like to exclude some of the websites or some users from DLP scanning. Can some one help me with creating ...
Forum Discussion by Indu Kumar | 17 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello Team, Our company recently purchased Symantec WebGateway 8450 Appliance along with  300 SYMC PROTECTION SUITE ENTERPRISE EDITION 4.0 PER USER I/O ...
This issue has been solved
Forum Discussion by GJRedhat | 17 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi,   I have a NTP server in my environment and i would like to sync it to  time.nist.gov , i have synced SWG 5.2 to time.nist.gov   Now since ...
Forum Discussion by Jeshrel | 27 Jun 2014 | 0 comments
I need a solution Dear Symantec Support, Kindly i did the following to configure Symantec web gatweay virtual appliance 1. start ESXi Vshpher Client and connect on the ESXi ...
Forum Discussion by Hisham Abd EL Hamied | 04 Jun 2014 | 5 comments
I need a solution Short question (need for server rack planning): What hardware is used as platform for Symantec Web Gateway appliances 8450 and 8490? I have found this ...
Forum Discussion by UFO | 22 May 2014 | 7 comments
I need a solution Hello Symantec, Our SWG is blocking a URL because it's considered a known malware domain "expediteper.web713.discountasp.net" but other web ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tbitner | 16 May 2014 | 3 comments
I need a solution Hi,   Im having an issue and wondering if there is a way around it.   we have an intranet that is hosted externally, which points to an internal ...
Forum Discussion by wogboy112 | 13 May 2014 | 1 comment