Video Screencast Help
Protect Your POS Environment Against Retail Data Breaches. Learn More.

Search

Search results

I need a solution Dear All, Does anyone know how to get Autologon working for ServiceDesk 7.5? I am using SD 7.5.3001.62 and I logon using an AD account that has been imported into ...
This issue has been solved
Forum Discussion by QuietLeni | 16 Sep 2014 | 10 comments
I need a solution We are working on rolling out ServiceDesk 7.5 SP1. Our organization doesn't see the benefit in using the Impact\Urgency matrix to calculate the Priority level ...
This issue has been solved
Forum Discussion by matzebru | 26 Aug 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, I changed the name of the group "Support" on "Support_old" and when I try to login on ProcessManager error "Server Error in ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Olga Kachalova | 15 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Has anyone had issues after classifying an EM ticket successfully the IM equivalent stays in awaiting response status? This occured after upgrading to the newest ...
This issue has been solved
Forum Discussion by thawk | 13 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution All, Here is the scenario:  Two Domains (A & B) Domain A is where all of the Symantec Products are managed and housed (ServiceDesk, SMP, & such) ...
This issue has been solved
Forum Discussion by phoward74 | 07 Aug 2014 | 2 comments
I need a solution Hello I am currently on ServiceDesk 7.5 MP1 and I am wondering if it's possible to setup an automation rule to email the assignee of a subtask when the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Aaron@TH | 30 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Scenario: We have incidents that are automatically generated from incoming e-mail alerts. We might see 100 incidents in one day that all map in to the same problem ...
This issue has been solved
Forum Discussion by INT_RND | 18 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Most of the Information synces up but for some reason emloyeeNumber will not sync.  I can open AD Explorer and log in to AD with application identity and see it ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Kevin Shilling | 15 Jul 2014 | 6 comments
I need a solution Hello everyone, when attempting to access ServiceDesk externally, I'm being prompted to authenticate before entering SD credentials. If I cancel or ...
This issue has been solved
Forum Discussion by africo | 08 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Change custom data in Edit incident form.   I have added custom data following this article: https://www-secure.symantec.com/connect/articles/h... ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Callander | 29 Jun 2014 | 5 comments