Video Screencast Help
Symantec Appoints Michael A. Brown CEO. Learn more.

Search

Search results

I need a solution I need help on a custom workflow that I am working on that routes and classify email incidents based on email subject to queues, email subject to classification, and ...
Forum Discussion by WDRAIN1 | 29 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Good morning everyone. We currently use the Routing Table:Classification found under Manage Data Mapping, to assign tickets to queues.  Using the Key1 value, here ...
Forum Discussion by resendesw | 29 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Is there a way in a workflow for one to pull the last comment (or comments in general) on a ServiceDesk incident? 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Justin Dybedahl | 24 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution All, We have a one way trust between two forests.  Forest One>Domain One is where the ServiceDesk Server lives, and Forest Two>Domain Two is where users ...
Forum Discussion by phoward74 | 22 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution I have several users who are unable to use the "Click here to classify" menu under Safari 7.1 on Mac OS 10.9.5. They are also seeing the time worked boxes ...
Forum Discussion by michael.george | 18 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Does anybody know how to leverage a custom Data Mapping for routing Incidents Title to a Queue and a email's subject to specific classification. My goal is to ...
Forum Discussion by WDRAIN1 | 17 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution Dear All, Does anyone know how to get Autologon working for ServiceDesk 7.5? I am using SD 7.5.3001.62 and I logon using an AD account that has been imported into ...
This issue has been solved
Forum Discussion by QuietLeni | 16 Sep 2014 | 10 comments
I need a solution Does anyone have any experience actually submitting a SOAP request to the SD.IncidentManagementSimple service? I'm working a web form that uses PHP's SOAP ...
Forum Discussion by michael.george | 12 Sep 2014 | 10 comments
I need a solution Hello everyone!!  I'm working on a Service Desk POC for the first time. and when installing the Workflow Platform, I get the message  The workflow ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 07 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution Hi All, When we are working in the reporting system withing ServiceDesk 7.5, we are getting a red "Server not Responding whenever you attempt to export a ...
Forum Discussion by SwishMik | 05 Sep 2014 | 3 comments