Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello,  Does anyone know where the attachement are stored for the incidents for Servicedesk 7.1?  Thank Jen I don't recall that changing I ...
Forum Discussion by skiierj | 25 Sep 2015 | 2 comments
I need a solution Hello, I'm working on Servicedesk 7.6 and trying to setup a connection to my old Servicedesk 7.1 database so I my users can search for old tickets but not ...
Forum Discussion by skiierj | 18 Sep 2015 | 2 comments
I need a solution Hi All,  Not sure if anyone else has seen this and I only see it when I'm using a smaller screen, but when a user opens a create advanced ticket form there ...
This issue has been solved
Forum Discussion by skiierj | 23 Aug 2013 | 8 comments
I need a solution Hi All, I'm trying to write a report for all open tickets, assigned to workers and queues. I can get all tickets assigned to queues and then one with ...
Forum Discussion by skiierj | 06 Aug 2013 | 5 comments
I need a solution Hi all, I'm getting reports from my users that when they are filling out a ticket and hoover over the Classification drop down and it takes a really long ...
Forum Discussion by skiierj | 26 Jun 2013 | 5 comments
I need a solution Hi all, I have a request come in asking to make it easier for my non-helpdesk users to put their own tickets in for themselves. When the IT tech goes in to put a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by skiierj | 24 May 2013 | 4 comments
I need a solution Hi All, I'm looking at maybe starting to use Servicedesk Knowledgebase. I would really like to hear from anyone what their thoughts are on it. Pro/cons, tips ...
Forum Discussion by skiierj | 26 Apr 2013 | 1 comment
I need a solution I have written a report to show which tickets that haven't been edited(modified) in 30 days.  It works great but every monday I have to manually change the date ...
Forum Discussion by skiierj | 06 Feb 2013 | 4 comments
I need a solution When entering a new advanced ticket clicking on the add equipment link it can take up to 3 mins to bring up the add/view equipment. Has anyone see this issues. SD ...
Forum Discussion by skiierj | 30 Nov 2012 | 5 comments
I need a solution I get this message when clicking on Submit Indicent(advanced) Could not load file or assembly 'C:\Program ...
Forum Discussion by skiierj | 27 Nov 2012 | 5 comments