Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi,   I have a media server with 2 drives - A and B. All the while it was running fine until recently Drive A always encountered error  drive index 0, Data ...
Forum Discussion by dskwan | 25 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution 環境描述: Backup Server OS:Windows Server 2008 R2 APP:Backup Exec 2012 SP3 Exchange Server OS:Windows Server 2012 APP:Exchange 2010 SP3   ...
Forum Discussion by Doyle Wang | 25 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution On a USB I got the alert "Change the Limit Backup Exec to read-only operations" and my device had it's media set to "Limit Backup Exec to read-only ...
Forum Discussion by sstrong | 25 Nov 2014 | 6 comments
I need a solution Hello, I just started using new Netbackup appliances and I'm learning about SLP and Duplication. I created a policy for a group of clients using a SLP that ...
Forum Discussion by Frank_R | 25 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution So along with hundreds of other dissatisfied users, I was also forced to upgrade to Backup Exec 2014 as 2012 doesn't really properly support VM backups of Windows ...
Forum Discussion by jasonlehrhoff | 25 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution I need some advise please on the follow requirement guys; We bought two 5220 appliances from Symantec last year with an intention to use as active/stand-by Master ...
Forum Discussion by Itegral | 25 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, when i start the NetBackup MS SQL client GUI i'm able to generate a restore script (move template) with all the informations related to the database i ...
Forum Discussion by kml | 25 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution Im looking to achieve LAN-Free backup using Backup Exec 14, a VNX Block Configuration 5700 and a Data Domain DD2500 (with DD Boost).   The storage array is ...
Forum Discussion by PeterAllen | 25 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, my enviroment running NBU 7.6.0.2. On vmware policies sometimes start policy but stay idle until i kill that job, and if i go to see event on vcenter can ...
Forum Discussion by Stevaz | 25 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Hi everybody, We have a standalone server as a backup media server (version 2014) and we want to backup whole things on shared disk that running windows cluster on ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThomasTse | 24 Nov 2014 | 5 comments