Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi Experts, If i run vmquery -m media Id command there is an option status i.e 0x0. Could you pls let me know what is this and how many are there? status:     ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Hargyan Sharma | 04 Mar 2015 | 6 comments
I need a solution NBU 7.6.0.3, master/media and client; Oracle 11.2.0.3 my DBA is trying to run an RMAN script to do backups. previously on this Solaris host, the ip address of the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rino19ny | 04 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Hello All, I have installed NBU 7.5 on Windows 2008 machine and set it up as master server. As per requirement, i need to put the machine in the Active ...
This issue has been solved
Forum Discussion by liverpool2507 | 03 Mar 2015 | 6 comments
I need a solution we have some windows 2012 servers being backed up by Netbackup traditional way with accelerator and also another windows 2012 server using Flashbackup for windows ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yobole | 03 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, we're trying to backup snapshots created by a Netapp with wildcards as selections with Backup Exec 2014. The Netapp runs in the Clustermode 8.2.2 P1. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Daniel Be. | 03 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution I am migrating a clients Altiris environment from version 7.1 to version 7.5 and as a result of the migration I have requested that the client backup the full ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ZaheerH | 03 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution I have a scenario where I have two MSDP Pools MSDP (LAN) 30TB and MSDP (WAN) 70TB I want to create some form of redundancy between the two. I was thinking ...
This issue has been solved
Forum Discussion by yobole | 03 Mar 2015 | 6 comments
I need a solution 14:02:30 INF - Duplicating policy RMAN schedule Default-Application-Backup backup id oem-server_1424952866 copy 1 created on 02/26/2015 08:14:26 on source media id ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Netbackup_fan | 02 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hello Any body can help me please I have configured Primary and DR side DD boost sysems on windows 2008 R2 with netbackup 7.5.0.7 Facing issue when add remote ...
This issue has been solved
Forum Discussion by manjula_srilanka | 02 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution I am trying antivirus (McAfee) exclusion for netbackup 7.6 for Windows client & I am following the below article. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by aviltauro | 01 Mar 2015 | 4 comments