Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Eu tenho um CASO com BE 2014 utilizando banco local (2008 Express) gerenciando 3 midia servers. Quero criar um ambiente em cluster com o CASO. Terei que criar uma ...
Forum Discussion by Jarzamendia | 18 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Olá a todos! Tenho um CASO que gerencia 3 midia servers, todos com Backup Exec 2014 sobre Windows Server 2012 R2, todos os midia servers tem tape libraries ...
Forum Discussion by Jarzamendia | 18 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Olá Estou com problemas para iniciar o serviço "beserver.exe". Estava funcionando normal. O erro começou depois que parei os serviços do Backup Exec no ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rpalma | 10 Jul 2014 | 8 comments
I need a solution Bom dia Pessoal tenho o backup exec rodando redodinho em um servidor com 2 robos de fitas, porém iremos migrar de servidor e as mesmas bibliotecas irão para esse ...
Forum Discussion by Maviael Nascimento | 23 May 2014 | 1 comment
I need a solution Hi guys,   Good morning,   I have in my environment an Windows Server 2K8 R2 with BU 2012 and SEP 12.1.4013 (I do not know exactly what it is) and my ...
Forum Discussion by RufinoBR | 19 May 2014 | 7 comments
I need a solution Hi Would you be able to let me know what the correct command is to delete users using the dlocommandu? I've tried DLOcommand -delete -U domain\username ...
This issue has been solved
Forum Discussion by smithj | 01 May 2014 | 2 comments
I need a solution Hi guys,  I'm new here and need help to fix a big trouble here. My backup just stopped and I really don't know what to do.   First of all, sorry ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RufinoBR | 19 Mar 2014 | 10 comments
I need a solution Boa tarde a todos,  Sou novo no mundo da symantec. Coloquei tapes novas no robot. O syamntec já as reconheceu e já as associei ao media set. Mas mesmo assim dá ...
This issue has been solved
Forum Discussion by AC GLPK | 07 Nov 2013 | 5 comments
I need a solution Olá, Recentemente instalei o Backup Exec 2012 em um servidor com Windows 2008 R2 tenho uma tape liberay da IBM LTO3. Configurei um backup de uma pasta que esta ...
Forum Discussion by job rate remain... | 24 Oct 2013 | 1 comment
I need a solution vmware failed with error socket read failed, An existing connection was forcibly closed by the remote host. (10054), which can be? Time out issue.. Media ...
Forum Discussion by Anderson Santos | 26 Jun 2013 | 2 comments