Video Screencast Help
Scheduled Maintenance: Symantec Connect is scheduled to be down Saturday, April 19 from 10am to 2pm Pacific Standard Time (GMT: 5pm to 9pm) for server migration and upgrades.
Please accept our apologies in advance for any inconvenience this might cause.

Search

Search results

I need a solution Hi We have recently purchased some data domain boxes but no proper thought has gone behind the design of backup exec environment and I've been handed the job ...
Forum Discussion by dhabz | 18 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hello! We're often experiencing failed backups, they fail with an error "V-79-57344-34108 - An unexpected error occurred when cleaning up snapshot ...
Forum Discussion by Mooninite | 18 Apr 2014 | 10 comments
I need a solution Hi All, We are currently running Backup Exec 2010 R3 and we are looking for a work around for the rights needed to perform backups.  We have a maintanence account ...
This issue has been solved
Forum Discussion by papertiger | 17 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution So after all the work I've put into getting Backup Exec 2012 to work, it seems I've finally hit a wall: V-79-57344-53296 - Der virtuelle Computer ...
Forum Discussion by Artegic | 17 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution Hello everyone I have read across a lot of discussion threads and solution links, but somehow I just don't this szenario to work without error messages. I ...
Forum Discussion by nwickord | 16 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution Hi. I have a old HP Proliant server that is still in use. This server contains MS Windows SBS 2003. We have installed Symantec BackUpExec 2012. We have configure ...
Forum Discussion by jsalva | 16 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, Everyday I have problems with backup exec. Anyway, the day's problem is that (I dont know why) be2012 does not authenticate to the esxi to backup some ...
This issue has been solved
Forum Discussion by bellissimopython | 16 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, we changed from other Backup Software to Backup Exec 2012 (SP3). Now I have to make a Offsite Tape Backup for the Bank - each Month for all imported ...
This issue has been solved
Forum Discussion by K.Wegerhoff | 17 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, Has anyone seen the below issue? I am using Symantec Backup Exec 2010 R3, with the latest LiveUpdate patches etc. It is backing up to a local LTO5 tape ...
Forum Discussion by Graham Hodgetts RM | 16 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, I get an error message when I backup a Ubuntu Linux server (ubuntu 12.04). The connexion is done correctly but the backup server (windows 2k12 server) is ...
Forum Discussion by gadeline | 16 Apr 2014 | 3 comments