Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello everyone, Maybe I missed a functionnality in Ghost but here is my problem. I have one server hosting my ghost images and the ghost server etc... I ...
Forum Discussion by gui091 | 09 Jul 2014 | 5 comments
It is often asked how to update a Ghost image with the latest Windows updates, or additional software. Currently, there is no way to inject Windows updates or additional software loads into an image, or along with the image deployment, but there is a ...
Article by Randall Newnham | 08 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution I recently purchased Symantec Ghost for backing up 5 servers in my company. Installed software in the console server which acts as a Backup for these servers and ...
Forum Discussion by salmanayoob123 | 19 Jun 2014 | 5 comments
I need a solution I am getting ready to upgrade several servers from 2003 server standard to 2008 server standard.  Some are 32-bit, some are 64-Bit.  I have not used Ghost for many ...
Forum Discussion by HTC Systems | 05 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution I'm using GSS 2.5 and when I try to run tasks that use an image on the client the local path evaluation fails with the message "Disk attributes evaluation ...
Forum Discussion by pmcgrew | 06 May 2014 | 4 comments
I need a solution standard Win7/64-bit gives this error on install.  How do I fix it?     Also, why the heck is all the Ghost stuff under "Endpoint ...
Forum Discussion by RVH | 16 Apr 2014 | 5 comments
I need a solution I am wondering if the Symantec Ghost Solution Suite is compatible with Windows 8.1 Pro or not. Symantec Ghost "Server" and Console ...
Forum Discussion by lloyd6770 | 14 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution I just received a few new DELL Latitude E7440 Laptops, and I am trying to create an image for them. I tried adding the drivers that I downloaded from DELL to the WinPE ...
Forum Discussion by Zounglas | 09 Apr 2014 | 8 comments
I need a solution Hello all,   This is my first post. I hope i posted it right.   I am trying to take a HOT Image of a M82 win7 64bit pc and it starts but, then after 5 ...
Forum Discussion by BN_andrew | 31 Mar 2014 | 4 comments
I need a solution Hello and thanks for helping!   I am trying to pull an image of a sony vgn-tt190 laptop. The task keeps failing at the cloning stage, stating that it does not ...
Forum Discussion by rissi17 | 29 Mar 2014 | 6 comments