Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Dear  All, I   make  SDR   to my Dell R710  Server after making   SDR  when i try to recover   to  other Dell   Server machine   and   reboot  with the SDR   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Haroon khan | 25 Aug 2015 | 9 comments
I need a solution The System Drive backup job (I have had this job for a long, long time) which backs up the C: drive and the System Reserved drive drops the System Reserved drive from ...
Forum Discussion by dmcmillen | 23 Aug 2015 | 11 comments
I need a solution Hi, our customer installed SSR 2013 R2 in a Windows server (Windows Server 2008 R2 SP1 Std). They would like to configure the backups to run according to the schedules ...
This issue has been solved
Forum Discussion by liuyang | 16 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution Our platform: Windows Server 2012 R2 Our setup. Physical Hyper1 (Symantec hosted on) & Virtual DC Server, which is our domain controller and stores our shared ...
Forum Discussion by FDHub | 14 Aug 2015 | 6 comments
I need a solution Hi, I'm evaluating the SSR 2013 R2 trial and have been unable to confiure drive-based backup jobs for incremental backups (i.e., Recovery point set instead of ...
Forum Discussion by Coldforest | 13 Aug 2015 | 5 comments
I need a solution Hallo, ist es möglich mittels Symantec System Recovery Server Edition Backups auf ein RDX-Alufwerk (Band) zu spielen? Oder kann das nur Backup Exec? Vielen ...
Forum Discussion by kuemmel | 13 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution Hello, I have a problem, fail to start windows Windows can not start up after run recovery by the software "backup exec recovery 2013 R2" I ...
Forum Discussion by damrongpol | 10 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution Hi Gents The clients' technical request in specification is to provide 4 latest full backups on quaterly basis (every four months). No Incremental backups ...
This issue has been solved
Forum Discussion by vladkos | 07 Aug 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, I've been using SSR 2013 on my Win7/64 desktop for a couple years now and it's been working fine. I recently (six weeks ago) upgraded to ...
Forum Discussion by Coldforest | 05 Aug 2015 | 6 comments
I need a solution Hi all, I upgraded two installations of SSR 2013 to SSR 2013 R2 recently (all hotfixes applied). The backups are running successful, but the e-mail notifications ...
Forum Discussion by Tim Frodermann | 03 Aug 2015 | 2 comments