Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Search

Search results

I do not need a solution (just sharing information) Someone could help me to understand why my Vault Store Partition volume recovered about 1TB of space from the night to the day? ...
Forum Discussion by Sazerswer | 29 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hi, I've recently realised that everytime a collection runs for a particular vault store partition, in the end it always states that "Some files were not ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DSilva | 22 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, I have Symantec Enterprise Vault version 11. running on a VM and subsequant MS SQL Server on saperate VM. Both VMs have 2 hard disks, each hard disk ...
This issue has been solved
Forum Discussion by habibalby | 16 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution I have inherited an EV environment which had not been administered for over a year. And I currently have wait for it!! 7605489 items which have not yet been backed up ...
Forum Discussion by Toshkm13 | 14 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, We have currently EV Vrsion 10.0.3 installed, if we would like to upgrade it to 10.0.4, do we also need to purchase license again or we should ask symnatec to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Deepak Jindal | 05 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi, I need to migrate a Enterprise Vault 11 server running on a Windows 2008 R2 server to a Windows 2012 R2 server. Actually we are doing only Exchnage Journal ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Eneko | 17 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution As the title says, I just got back into supporting EV and wondered what Backup Mode was good for? I have a client that hasn't backed up in quite a while, so is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MikeReves | 16 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution I have enterprise Vault for exchange 10 an i implement and EV to archive the PST file only in internal use the user can see the the archive explorer and retrieve ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Ahmed Mostafa H... | 02 Dec 2014 | 7 comments
I need a solution Having now split Indexing and Storage on my EV9 systems how do I configure the backups? In the previous single server model I ran a PowerShell to set/clear backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EC at TW | 04 Nov 2014 | 7 comments
I need a solution Hey guys, I just started to support a new EV environment. Unfortunaley I find a huge backlog of savesets during the week. It looks like that only the full backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by woelki | 17 Oct 2014 | 3 comments