Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi everyone, I have two VMs use the same datastore. I create VMware backup job for each of them with san transport type. VM1 backup succesfully but VM2 is not. ...
Forum Discussion by tuan.nguyen | 28 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hello Experts, We have a Policy aaa. Below is the schedule. 1:-Incremental:- Backup window 9 am to 6 pm - sunday to friday- Calender Based and (excluded ...
Forum Discussion by Hargyan Sharma | 28 Mar 2015 | 8 comments
I need a solution After migrating to NetBackup 7.6.0.4, backup jobs with vmware Accelerator takes about 20 minutes to start the writing of the data: Job Details: 3/27/2015 ...
Forum Discussion by Sampaio S | 27 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution I am having a few Linux servers failing with the below error... 03/27/2015 09:44:17 - Info nbjm (pid=17254) starting backup job (jobid=2859615) for client ...
Forum Discussion by backup-botw | 27 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution Hi Team,  Can you please suggest the below mentioned ports are enough for Netbackup communication and data transfer from client to Netbackup Master /Media server. ...
Forum Discussion by Brits | 27 Mar 2015 | 17 comments
I need a solution Is it possible to run two instances of backup for same dataset from same location. Or it will create some issue.  It will work from the It will work from the ...
Forum Discussion by SauravKr. | 26 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hi All, I am facing the issue on my clustered windows client that system state backup on one of the physical node is failing with the below error . ...
Forum Discussion by RohitNayal | 26 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution We are attempting to set up Sharepoint GRT 2013 backups.  Master is aix 7.1 Netbackup 7.6.0.3  Media Server is Netbackup Appliance 5230 2.6.0.3 Client is Windows 2008 ...
Forum Discussion by bmaro | 26 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Using Netbackup v7.0.1 on SPARC Solaris 10 on a media server connected to a SAN.  Server has been working with this Netbackup configuration since 2011  -- other than ...
Forum Discussion by EWA | 26 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, We are having an issue with NetBackup with our NDMP backup job.  The job seems to timeout at the Mounting stage.  Below is an example of the error:- ...
Forum Discussion by G4v1n | 26 Mar 2015 | 2 comments