Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Having now split Indexing and Storage on my EV9 systems how do I configure the backups? In the previous single server model I ran a PowerShell to set/clear backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by EC at TW | 04 Nov 2014 | 7 comments
I need a solution Hey guys, I just started to support a new EV environment. Unfortunaley I find a huge backlog of savesets during the week. It looks like that only the full backup ...
This issue has been solved
Forum Discussion by woelki | 17 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution I've seen  Article :TECH190067   We have three Vault Stores and three partitions in each store. Two of the three partitions are closed in each store. I ...
Forum Discussion by SBMTMiller | 16 Oct 2014 | 6 comments
I need a solution Hello ,  How to Upgrade EV 10.0.3.1090 to 10.0.4.1354. link fo download plz. Tanks for your help . I have error message. 10-14-2014: 10:46:16: MODE ...
Forum Discussion by Moroccosun | 14 Oct 2014 | 1 comment
I need a solution Hello, I am running EV 8 on a virtual Windows 2003 Server.   I have 2 drives that hold all the emails, F Drive and H Drive.   F Drive is a 2TB drive and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Chad I | 30 Sep 2014 | 8 comments
I need a solution Hı - I have issue attachment issue with outlook 2003 . - 10.0.3 version installed. - Outlook 2007/2010/2013 users can download attachment from archived with ...
Forum Discussion by pcteknik | 23 Sep 2014 | 5 comments
I need a solution Dear , By mistake one user archive has been deleted from the enterprise vault, how can i retrieve the old archive, 1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by akhtark74 | 21 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Dear All, The targeted Vault Store is only for Discovery Accelerator (Exchange Journaling).  The customer is not going to search the journaling email. Is there ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tony.wu | 16 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I am testing E-vault 10.0.4 File Server Archiving, i am able to archive but placeholders are not created on all the files. Note: archived with policy ...
Forum Discussion by ojay4real | 15 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution we are using enterprise vault 9 for outlook.  User have reported problems when restored mail from the vault will just drop back into the vault (instead of the ...
Forum Discussion by Violent | 03 Sep 2014 | 2 comments