Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi.  I have a running DLO 2010R3 server that i Want to upgrade to version 8. I can read from the documentation that the 2010R2 first must be upgraded to DLO version ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MortenM-DHI | 27 Aug 2015 | 1 comment
I need a solution Buenas tardes, mi consulta es la siguiente. Tengo usuarios que corren bajo el profile "default" y sus respaldos han sido ejecutados bajo este profile, el ...
Forum Discussion by empresergio | 25 Aug 2015 | 5 comments
I need a solution Hi I have an issue where I'm trying to deploy the latest version of DLO to 2 computers from the DLO console. It deployed ok to the first computer but ...
Forum Discussion by smithj | 13 Aug 2015 | 2 comments
I need a solution Hi All, I have been following this article ( https://support.symantec.com/en_US/article.TECH217373.html ) to migrate our DLO 7.5 to a new server (both on server ...
Forum Discussion by Apd Group | 15 Jul 2015 | 8 comments
I need a solution Hi I am getting the below message when launching DLO from a Mac which is joined to the domain:      Unable to connect to Media Server. Either you are not ...
This issue has been solved
Forum Discussion by smithj | 08 Jul 2015 | 7 comments
I need a solution Hi All, For some unknown reason this morning the DLO agents have decided thaty they want to backup the local profiles for all users that have ever logged onto the ...
Forum Discussion by Apd Group | 02 Jul 2015 | 5 comments
I need a solution Hi What is the fastest way to migrate user NUDFs from one location to another? We want to migrate from a NetApp filer to cDOT storage. I have tried this out ...
Forum Discussion by smithj | 25 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Hi We have several Macs in our company which are not connected to our domain. So, we use a local account on the Mac and then use a VPN client to connect to domain ...
Forum Discussion by smithj | 24 Jun 2015 | 4 comments
I need a solution Hi Has there been any fix for the email notification issue in the below article? https://support.symantec.com/en_US/article.TECH228558.html I had this ...
Forum Discussion by smithj | 17 Jun 2015 | 3 comments
I need a solution Hi everyone, We're in the process of implementing DLO 7.6 for the first time. We've created a new backup selection with the folling settings: ...
Forum Discussion by Caroline Kiel | 17 Jun 2015 | 3 comments