Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hellow. Today im update BE from version 14 to 14.1. After install new version, old jobs (created in version 14.0) work perfectly, but, when i try create a new ...
Forum Discussion by andreyspro | 21 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Hi all Im just thinking about a new backup trategy for us. We are on BE 2010 I will do that this way                                        Moth   ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mghomer | 21 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution On launching Symantec System Recovery from quick launch toolbar or program shortcut, the VProConsole, splash bitmap window opens but the console fails to open. ...
Forum Discussion by ExpressTalents | 20 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution Hi all   In a wee bit of pickle here with restore some files from backup. I am running Backup Exec 2K14 with a RD 1000 drive. I need to restore from a disk ...
Forum Discussion by TeeStars | 20 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution I'm curious why the managed back up servers do not show scheduled jobs. Only jobs that are currently running or have ran show up on the server.  In order to see ...
This issue has been solved
Forum Discussion by DASFTP | 20 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution I used to be able to create an install file (well a tar file) from the Admin console in NBU 6.5 for each varitey of UNIX clients we have. The enviroment was upgraded ...
Forum Discussion by mnblake | 20 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution Hello, I have a few question regarding my current CASO setup in BE2014 which has been running for a two weeks now.  I currently have two servers named BACKUP1 ...
Forum Discussion by DASFTP | 20 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution I am replacing my current Win7 PC running Ghost 15 with a new PC (different hw, of course).  Right now the new pc is bare metal with no sw installed on it.  I want to ...
Forum Discussion by dmcmillen | 20 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution I have a Dell Powervault 136T with 4x LTO2 & 2x LTO3 drives. I'm using BE2014. I have a large set of tapes that haven't been cataloged in a few ...
Forum Discussion by JCoins18 | 20 Nov 2014 | 12 comments
I need a solution Yes, i do know we can backup and restore sharepoint farms and also GRT, BUT, In the older versions of netbackup 7.5.05 , sharepoint backups would restore fine, but web ...
Forum Discussion by BTLOMS | 20 Nov 2014 | 1 comment