Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, I am trying to write a Java program to connect to the netbackup master servers, get status reports of the back ups done on the servers and create ...
Forum Discussion by mkatouzi | 27 May 2015 | 11 comments
I need a solution Hello. I am testing 7.6.1.1 in my lab and I'm having a problem with my catalog backups. They are failing with a code 96 (unable to allocate new media for backup, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by C_Moisan | 27 May 2015 | 7 comments
I need a solution Hi, We have Symantec DLO 7.6 running on MS Windows 2012 R2. We are trying to generate reports rom the DLO console...but none of the reports were generated... ...
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 26 May 2015 | 1 comment
I need a solution We have are running Netbackup 7.5.0.5 on SUSE Linux 11 server. I added a policy for a Windows Server 2012 R2 running client version 7.5.0.6. We are getting an error ...
Forum Discussion by rkennedy93291 | 26 May 2015 | 5 comments
I need a solution Please help to fix the below error message  - 5/26/2015 9:18:29 PM - Info dbclient(pid=4840) INF - BACKUP STARTED USING         5/26/2015 9:18:29 PM - Info ...
Forum Discussion by Brits | 26 May 2015 | 7 comments
I need a solution Hi all ; i have the below environment : * Master server Hostname: Netbackup-bck , Solaris 10 * Media servers :      1- Oracle RAC Servers :         ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Deyaa | 26 May 2015 | 8 comments
I do not need a solution (just sharing information) If using esxi6 without patch 2116126, released on May, 14th 2015, you might loose data when deleting snapshots of vm's with ...
Forum Discussion by Günter Krembsler | 26 May 2015 | 1 comment
I need a solution Just recently got engaged with a customer who has a specific Oracle RMAN backup failing time & time again.  It was observed that it ran fine for about 2 hours ...
Forum Discussion by Maddy777 | 24 May 2015 | 6 comments
I need a solution Just recently got engaged with a customer who has a specific Oracle RMAN backup failing time & time again.  It was observed that it ran fine for about 2 hours ...
Forum Discussion by Maddy777 | 24 May 2015 | 1 comment
I need a solution Hello I have a new server 2008 r2 and for some reason i cant establish a trust to with backup exec 2012 and the server I keep getting an error message Warning: ...
Forum Discussion by desireemm | 22 May 2015 | 2 comments