Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution hi Symantec sensei Currently I'm struggling with installation of plug-ins, agents, SSR 2013 R2 with user interface on the end-point stations(200 stations) ...
Forum Discussion by vladkos | 30 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Hi all, I just finished the process of vault, but I realized that from the report -> container Invetory do a check on the data vault, there is no data in the ...
Forum Discussion by Cappino | 30 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, I have found myself in the role of Altiris administrator/engineer, picking up the pieces after an Admin left several years ago. We currently use several ...
Forum Discussion by SysAdmin_D | 28 Jul 2015 | 0 comments
I need a solution Hi friends, I want to the activites carried out by users on my NBU master server..like restore initiation, backups initiation etc etc...so please suggest me how ...
Forum Discussion by Steve Austin1 | 27 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution Hello all, we are trying to restore  the data  from  secondary storage  but  it becomes fail in between with error  STATUS 85: media read error. OS on which ...
Forum Discussion by rashi.jain | 27 Jul 2015 | 6 comments
I need a solution Hello Experts, Please help us with answers to below queries :- 1)     We have Ops-center server (NBU ver.7.6.0.1) in PROD environment in which we have also ...
This issue has been solved
Forum Discussion by a_la_carte | 24 Jul 2015 | 7 comments
I need a solution Hi I would like to ask your expertise regarding our archive setup. I have a backup exec 2012 server installed connected to a autoloader. We are planning to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by jtech | 23 Jul 2015 | 3 comments
I need a solution I have some questions about best practices and how incremental backups work with removable media. So we have a total of four USB HDDs. These are split into two ...
Forum Discussion by RTI Systems | 23 Jul 2015 | 2 comments
I need a solution Im trying to boot my SRD 2013 11.0.1 on a new HP Proliat DL160 Gen9 and dont recognize the Keyboard or Mouse. I cant do anything because of that. i Disable the USB 3.0 ...
Forum Discussion by J3d1 | 22 Jul 2015 | 1 comment
I need a solution Hi,  I am pretty new to Symantec backup EXEC 2014.  I have a SQL Server 2005 instance on my PROD server. I have been given a task to migrate databases from ...
Forum Discussion by pokhreis | 22 Jul 2015 | 2 comments