Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I have backupexec 2014 installed in a VM running succesfully and backing up my VMs with no problems. I also have a physical DC running Server 2012 R2 which despite ...
Forum Discussion by Hologram | 05 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution A simple query!! We can't import the expired images if the media is overwrited, If yes let me know how to check(Cmnd line & GUI) the media is overwrite or ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Anil B | 05 Mar 2015 | 4 comments
I need a solution I have NBU 7.6.1 master standalone server in VMware 5.1 virtual infrastructure (VM with SUSE Linux 11 SP3). When I try to use hotadd transport for backup anyone VM, ...
Forum Discussion by Ziggy1941 | 05 Mar 2015 | 5 comments
I need a solution Hello all! I have problems with SSR 2013R2. Trying to backup to our Synology EDS14 SMB share, i am getting the following error when it comes to "My Computer ...
Forum Discussion by marcosergi | 04 Mar 2015 | 0 comments
I need a solution I have a problem with single virtual machine (domain controller). I cannot establish a trust with this VM. Trust works with all other VM's in this same Active ...
Forum Discussion by Demz | 03 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hi I’ve been using Backup Exec 2014. While backing up on a half full LTO5, a system error occurred and I received an error alert “Job failed”. Later on when I ...
Forum Discussion by Fatih Ozata | 03 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hi,  i've switched off tape library whit LTO2 tape but a deduplication process still working and do error 800. How i can kill this operation? Thanks ...
Forum Discussion by Stevaz | 02 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hello All i have a problem with one home user using SSR 2013.We have a policy for home users to execute a backup job at 12:45 each day to an external HDD. it works ...
Forum Discussion by x3d0sx | 02 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Folks: I have spent a few hours trying to figure out my solution with little to no luck. It seems either people are trying to back up a NAS to ______ (assuming ...
Forum Discussion by justinbmak | 02 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hello we have started testing BE 2014 and have all the latest Service Packs. We are trying to leverage Virtual Center to do backups of Windows and Linux host and ...
Forum Discussion by Paul Aviles | 02 Mar 2015 | 2 comments