Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi, I am using Symantec Backup Exec 12 on Windows Small Business Server 2003 and backing up our Exchange database.   Up to and including 25-Aug-2014 I was ...
Forum Discussion by johncassell | 27 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I've configured am ordinary client OS backup of a Windows 2003 x32 server and nothing at all happens for 30 mins or so then the backup starts to write - ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SteveLaw | 24 Nov 2014 | 11 comments
I need a solution Hello hope someone can help Please see the link below as I am having the same problem and we are running NetBackup 7.6.0.1 ...
Forum Discussion by Les Denniss | 20 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution We are thinking of migrating from Windows Server 2008 R2 standard to Windows Server 2012 Hyper-V for master server. Two media servers will run under Windows Server ...
Forum Discussion by Jan Rustico | 18 Nov 2014 | 11 comments
I need a solution NB7601 using ndmp on filer (netapp) to dump to DA drive. I'm interested in what happens at the end of backup to explain this observation: 11/17/2014 ...
Forum Discussion by jim dalton | 18 Nov 2014 | 9 comments
I need a solution I work with a school that has a Windows Vista 32-bit computer with a failing hard disk.  I repaired the disk and the computer is now stable, but wish to clone the disk ...
Forum Discussion by rgcowie4D | 17 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Backup Exec server is 2014 SP1, Windows Server 2008 R2 ,  24gb RAM,  16 X 3tb Raid 5, 2 X E5420 2.5ghz quad core processors.  NIC is 2 1gb Ports bonded to provide ...
Forum Discussion by stever3901 | 13 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hello All,   can anyone help me out where can we find out NBU's throughput and performance in NBU GUI?    Thanks in advance!  Each job in ...
Forum Discussion by Neha K | 11 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution I was unable to find my tape drive on the BE 2014 HCL, but we are currently running BE 2010 and could not find it on the HCL for that version either. What I would like ...
Forum Discussion by rwood56847 | 10 Nov 2014 | 9 comments
I need a solution We have investigated deploying the DLO Mac client to our iMac/MacBook Pro population, and have run into some severe issues. I'm wondering how unique our ...
Forum Discussion by BVrooman | 06 Nov 2014 | 3 comments