Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I'm Still Having trouble Adding Drivers to SSR 2013 SP2 SRD. The WinPE is 6.3.9600. This means Windows 8.1/Server 2012 correct? I have 2 new workstations, ...
Forum Discussion by PatPatriot55 | 18 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution Couple of drives showing missing paths , I have deleted and Re-configured the drives after verifying correct serial.no. of the drives but there is no Luck. Still ...
Forum Discussion by sanjaynaidu | 17 Sep 2014 | 3 comments
I used to use another backup software to backup our VMs, it allowed me to select the vmdk files individually or backup the VM as a whole. This is great for DR processes where you need to restore VMs without additional DATA drives and can save significant ...
Idea by iamoris | 17 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution We are using Netbackup Server  6.5.6 on Windows 2008R2.Now we have created new server on which Netbackup Server 6.5.6 installed which having  different Windows ...
Forum Discussion by am2588 | 17 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Just wondering whether anyone has used Backup Exec 2014 with IBM TS3310. I have this in production at present and will be looking to setup encryption (hardware). I am ...
Forum Discussion by 111 | 16 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution Hello, My environment is NetBackup 7.6 I'm using backup to disk as main backup for part of my datacenters . I'm using media server based on Linux ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Nir1 | 16 Sep 2014 | 8 comments
I need a solution Dear All, The targeted Vault Store is only for Discovery Accelerator (Exchange Journaling).  The customer is not going to search the journaling email. Is there ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tony.wu | 16 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution I have created an image with -id switch (image all), but I am not able to return the image to same disk.  The error that I receive is "abort: 40011, ...
Forum Discussion by Emir Medic | 11 Sep 2014 | 0 comments
I need a solution I have a question regarding deletion of catalogs. If I delete the catalogs, do I delete the entries for Backupsets? If so, how can I find out which Tape has the ...
Forum Discussion by chriscrytek | 09 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hello, I am testing "Backup to the Cloud" in our company. We have Symantec NetBackup 7.6.0.2 on Solaris 10 and EMC/Atmos Storage v 2.1.6 ... ...
Forum Discussion by Andreas Brosig | 09 Sep 2014 | 3 comments