Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Yes, i do know we can backup and restore sharepoint farms and also GRT, BUT, In the older versions of netbackup 7.5.05 , sharepoint backups would restore fine, but web ...
Forum Discussion by BTLOMS | 20 Nov 2014 | 2 comments
I need a solution Hello, guys! Need help. After migrating from BackupExec 2012 to 2014 I am trying to add server -"Microsoft Windows Computers and Servers". Server appears ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rustan_sh | 20 Nov 2014 | 10 comments
I need a solution When trying to create a restore job, the BackupExec console chash with the following message: The supplied DateTime represents an invalid time.  For example, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Jarzamendia | 18 Nov 2014 | 3 comments
I need a solution We are thinking of migrating from Windows Server 2008 R2 standard to Windows Server 2012 Hyper-V for master server. Two media servers will run under Windows Server ...
Forum Discussion by Jan Rustico | 18 Nov 2014 | 11 comments
I need a solution Since NTFS is introduced we got the Windows NTFS internal API with long file names (msx. 255) and long path names (32k). Also we knew the limitations of GUIs like ...
Forum Discussion by Sense2000 | 18 Nov 2014 | 1 comment
I need a solution Hallo, ich habe im März Exchange 2013 CU3 auf einem Server 2008R2 installiert. BE 2012 SP3 läuft auf auf einem seperaten Server 2008R2. Der Information Store war ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Christian W. | 18 Nov 2014 | 4 comments
I need a solution Hello everyone! Does anybody knows how to configure the Cost Model? I'm having a hard time configuring this, as I don't find this info on the ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 17 Nov 2014 | 0 comments
I need a solution I have Exchange 2010 with 2 node dag.   Netbackup 7.5.0.6 is installed on all the servers(Master, media, clients).   On node2, the VSS admin writer has ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Mux | 17 Nov 2014 | 9 comments
I need a solution I am trying to get the backup exec agent installed and working on a domain controller to back it up with Backup Exec 2010 R3 SP4. The Media server (we will call it ...
This issue has been solved
Forum Discussion by SuperBeta | 11 Nov 2014 | 5 comments
I need a solution We have updated BackupExec from 2012 to 2014 and all job are running fine but on a few backup jobs i am receiving following error. In one job i am receiving ...
Forum Discussion by j jon | 08 Nov 2014 | 1 comment