Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, We are having an issue with NetBackup with our NDMP backup job.  The job seems to timeout at the Mounting stage.  Below is an example of the error:- ...
Forum Discussion by G4v1n | 26 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution Hi I run Full backups of our VMware virtual machine every weekend to a network drive. I have also planned a duplicate job to run to USB drive after a successful ...
Forum Discussion by Olli H | 26 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution Hello everyone, I've got a little problem here I'm hoping someone can help me solve.  Theres two identical BackupExec 2014 servers, lets call them ...
Forum Discussion by nanderscw | 24 Mar 2015 | 1 comment
I need a solution I have just migrated to Exchange 2013, CU7. I have tested  Symantec System Recovery and it does make backups. The issue is SSR 2013 is supposed to be VSS aware, and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by RViney | 24 Mar 2015 | 7 comments
I need a solution Hi, I have a test setup with 2 backupexec servers interacting using Central Admin Server option and shared de-dupe pools / tape library. I have the VM ...
Forum Discussion by venetis | 24 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, BE 2014SP2 in Windows 2012R2 Server (VM) with library expansion option and current maintenance I'm trying to setup HP MSL4048 tape library. The HCL ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Borealis | 23 Mar 2015 | 3 comments
I need a solution I'm having this issue with Backup Exec 2014 where my Exchange transaction logs are not being flushed when doing a VM backup through vCenter.  I discovered the ...
Forum Discussion by Thernlund | 23 Mar 2015 | 5 comments
I need a solution All, I have a request from user to restore data from LTO4 tape cartridge that already expired and the only drive we have is LTO6. We all know LTO6 drive still can ...
Forum Discussion by MSI_iqbal | 20 Mar 2015 | 23 comments
I need a solution I am using Backup Exec 2014 on my sever. I recieve the following error in event viewer. Event ID: 33919 Backup Exec Alert: Job Warning (Server: ...
Forum Discussion by haizfjcruiser | 19 Mar 2015 | 2 comments
I need a solution After installed sp2 hotfix 227745, we can not backup regularly. always 4-5 server backup jobs running but stuck in active: queued . ı saw requested drive mount when ı ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tulkas_61 | 19 Mar 2015 | 6 comments