Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, We have the following:- BE 2014 on MS Windows 2008R2 STD. VMware VSphare 5.1 and vCenter 5.1 Now, there is a VM which we want to take file/folder ...
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 19 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, We have the following. 1. BE 2014 on Windows 2008 R2 SP2. 2. IBM Tape Library with two drives and 44 Slots. [Model - IBM TS3200]. 3. I have created ...
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 04 Sep 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, We have the following BE 2014 on MS Windows 2008R2 STD. VMware VSphare 5.1 and vCenter 5.1 We were taking the backup of a VM. the following ...
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 01 Sep 2014 | 2 comments
I need a solution Hi, We have the following :- 1. MS Exchange 2013 CU2 on Win 2012 Server STD (64 bit) as VM in VMware. 2. BE 2014 on Windows 2008 Std (32bit). in a physical ...
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 25 Aug 2014 | 27 comments
I need a solution Hi, We have the following :- 1. MS Exchange 2013 (CU2) on Windows 2012 STD (64bit). [This is a VM in Vsphare 5.x] 2. MS Exchange 2013 Cache server on ...
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 18 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, SWe have NBU 7.0 on Windows 2008 R2 A Hp tape Library. Unable to take backup on tape with the error code 98. I have tried to reinstalll the robot ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 12 Aug 2014 | 27 comments
I need a solution Hi, We have the following. 1. OS - Windows 2008 R2 2. DLO 7.5 With SP1(64bit).   Is there any best practice for this installation. I have tried ...
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 07 Aug 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, We have the following details. Database - MS SQL 2000 SP4 (32bit). OS - MS Windows 2008 R2 Std. Now, as BE 2014 is not able to take backup of MS ...
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 05 Aug 2014 | 6 comments
I need a solution Hi, We have the following:- Symantec BE 2010 R3 on Windows 2008 Std SP2 (64bit) MS SQL express 2005. We have doing the upgradation of BE 2014. It went ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 30 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Hi, We have the following 1. BE 2010 DLO Server and agents. 2. DLO 7.x Server. 3. Win XP and Win 7 as DLO clients BE 2010 server got corrupted, so ...
This issue has been solved
Forum Discussion by mrinal.sarkar6200 | 27 May 2014 | 2 comments