Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, We have backup exec 2010 R3 SP3, and we want to backup our sharepoint 2013, the sharepoint server has installed on 3 different servers, SP_DB contine the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shahin123 | 09 Oct 2013 | 6 comments
I need a solution Hi,   I have an issue with one of my weekly jobs, this job backup sytemstade and some folder from an server that has agent on it, but since last 2 weeks I can ...
Forum Discussion by Shahin123 | 15 Aug 2013 | 8 comments
I need a solution Hi, untill 2 years ago we had a bed practis of using multipel tape for one backup job, we have a tape library and we have a full backup job, when we ran this job ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shahin123 | 22 Jul 2013 | 10 comments
I need a solution Hi, I did already asked this question before but didnot get any followup, I also add the name of the server B and its IP address to the host file of the Server A ...
Forum Discussion by Shahin123 | 15 Jul 2013 | 11 comments
I need a solution Hi, I try to use BE 2010 R2 to backup a virtual server 2012, I think it get backup becuse when try to restore the tape see the backup is created but there is a ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shahin123 | 11 Jul 2013 | 8 comments
I need a solution Hi, We use BE 2010 R2 and we have a hyper-v server and We did install the anget on this server, I have question regarding the backingup only the .vhd files of ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shahin123 | 11 Jul 2013 | 9 comments
I need a solution Hi, We have BE 2010 R2 and we have an Hyper-v server on differnt server and we did install the hyper-v angent on this server, now we want to backup 6 virtual ...
Forum Discussion by Shahin123 | 11 Jul 2013 | 8 comments
I need a solution Hi, If I understood the contant of the IDR, to protect my exchange 2010 server in the case of an Disater I need these: 1.  an .dr file, this file will be ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shahin123 | 27 Jun 2013 | 14 comments
I need a solution Hi, I have a physical server 2008 R2  that is our exchange 2010, this server has exchange agent on it installed and we backup our mailboxs with  BE 2010 R2. now I ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Shahin123 | 24 Jun 2013 | 8 comments
I need a solution We have BE 2010, we have 2 domains these 2 domain the backup libray and media server are in the domain A, the media server has a NIC that I use it to connect to a ...
Forum Discussion by Shahin123 | 21 Jun 2013 | 3 comments