Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello! We're often experiencing failed backups, they fail with an error "V-79-57344-34108 - An unexpected error occurred when cleaning up snapshot ...
Forum Discussion by Mooninite | 17 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution Hi All, We are currently running Backup Exec 2010 R3 and we are looking for a work around for the rights needed to perform backups.  We have a maintanence account ...
Forum Discussion by papertiger | 17 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, We've tried on a number of occasions to get NetBackup to perform VNX Snapshot (not SnapView) backups however whenever we try we get error 156 errors and ...
Forum Discussion by DL_SYMHX01 | 17 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution So after all the work I've put into getting Backup Exec 2012 to work, it seems I've finally hit a wall: V-79-57344-53296 - Der virtuelle Computer ...
Forum Discussion by Artegic | 17 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution hi, Backups failing with status 87, randomly it seams. Both Windows & Linux clients are affected. our environmnet: Master & Media WIN2K8R2, ...
Forum Discussion by JNO_123 | 17 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hello everyone I have read across a lot of discussion threads and solution links, but somehow I just don't this szenario to work without error messages. I ...
Forum Discussion by nwickord | 16 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution standard Win7/64-bit gives this error on install.  How do I fix it?     Also, why the heck is all the Ghost stuff under "Endpoint ...
Forum Discussion by RVH | 16 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hi there,   We have a policy with three schedule types: 1.) Full Monthly - Runs last day of the month. 2.) Diff Weekly - Runs on Saturday's. ...
Forum Discussion by Seth_E | 16 Apr 2014 | 6 comments
I need a solution I have been running Exchange database backups for a while and was asked to test GRT backups and restores.  I backed up an Exchange database in a lab environment and ...
This issue has been solved
Forum Discussion by rsamora@eprod.com | 16 Apr 2014 | 9 comments
I need a solution Hi. I have a old HP Proliant server that is still in use. This server contains MS Windows SBS 2003. We have installed Symantec BackUpExec 2012. We have configure ...
Forum Discussion by jsalva | 16 Apr 2014 | 2 comments