Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution I'm new to backing up to the cloud. I know how to enable it in BE2014 but how do you actually back up to the cloud. One of our clients would like to backup to the ...
Forum Discussion by 3s1k | 29 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution Hi all,  Can anyone tell me if NetBackup 7.6 Replication Director supports NetApp cluster mode environments? I can only find old documentation which says it is not ...
Forum Discussion by bpdown | 29 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution I could use a little help/advice on getting started with Ghost Solution Suite 2.5. First off, I have the product installed on my PC and am finishing up one PC to ...
Forum Discussion by TMNT-Power | 29 Jul 2014 | 0 comments
I need a solution Hi all,   I've been tasked with setting up a backup for our Evault server. I've followed (as best I could) best practice and have the following ...
Forum Discussion by Seth_E | 29 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Hi All, I've just taken over a backup exec 2012 server and my main issue at the moment is that the person that set up the SQL backup, just did it as a file ...
Forum Discussion by Azeronti | 29 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution After a VMware Tools update on one of my VMs backed up with Application GRT, Backup Exec 2012 SP4 started complaining: V-79-8192-38331 - The backup has detected ...
Forum Discussion by Artegic | 29 Jul 2014 | 3 comments
I need a solution My Backup Exec 2012 SP4 installation continues to act up. I know that I should upgrade to BE2014 but my requests on that front haven't been very successful ...
Forum Discussion by Artegic | 29 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hi Team,   If the database is down can we take the backup for that servers. Hello, what is the database Hello, what is the database that you are ...
Forum Discussion by madhuri | 29 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution There is a known issue within BE 2012 where for whatever reason, jobs that were confingured in the console mysteriously disappear, and a flashing warning icon appears ...
Forum Discussion by MrKristoff | 29 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hi Support, I'm getting this strange error that re-ocours when running the daily backups, I'm using BackupExec 2010 R3 on Server 2008 R2. Job ended: ...
Forum Discussion by EV_EXEC | 29 Jul 2014 | 3 comments