Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Has anyone experience the same as me regarding the lack of support during Sydney Australia moring session for Backup Exec 2014? I tried to call Symantec again this ...
Forum Discussion by Ag BC | 16 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,   I am getting the following error when running the jop. Final error: 0xe00084f9 - A communications failure has occurred between the Backup Exec job ...
Forum Discussion by lanloun | 15 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Hello All; I've BE 2014 and would live to backup my Vmware virtual machines by using deduplication option. Some of VMs are at remote site and some of them are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tirelibirefe | 14 Jul 2014 | 7 comments
I need a solution Hi. I'm a new user of BE and I'm trying to implement my backup strategy. I'm using BE2014 under 2008R2 with a Tandberg LTO-5 HH tape drive. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Michael.G | 08 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution HI. i am using backup exec 2010 R3.i have currently only two folders in the backup plan. but i want to add  more folder to the backup plan. backup plan is ...
Forum Discussion by Prakash Nailwal | 01 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,   I upgraded from backup exec 2010 to backup exec 2014 yesterday. However I have the file server job failing with the following error: Final error: ...
Forum Discussion by lanloun | 26 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution I have been getting this status on one of the job on Backup Exec 12.5 version on my Windows server 2003 R2. The job has its own storage. It is online all the time. ...
Forum Discussion by Krishna chandran | 27 May 2014 | 4 comments
I need a solution We currently use BEX2012 and using RTM BEX 2014 - we are implementing a new Barcode usage and from what i have seen so far on software (both) and on forums etc you ...
Forum Discussion by 111 | 27 May 2014 | 4 comments
I need a solution When i tried to restart my server, all services but one (Backup Exec job engine) doesnt start. When i tried to start manual, it says Logon failure. There is no proble ...
Forum Discussion by Krishna chandran | 29 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution When i tried to restart all my services on Backup Exec, all services restarted except Backup Exec Job Engine. It keeps displaying as "stopping" and doesnt ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Krishna chandran | 28 Apr 2014 | 1 comment