Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello all , Current version of SMG is 10.5-2 running with a single control center and 3 Scanners on diffrent boxes. I recevied this notification   Symantec ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Outrageous | 11 Aug 2014 | 6 comments
I need a solution Hello all , I need you help really appreciate if some can 1 can help me Inbound emails from a single particular domain are being Aborted ( connection timeout) ...
Forum Discussion by Outrageous | 09 Aug 2014 | 5 comments
I need a solution Hello Guys , I am having a problem will appreciate if someone could help. The version of SMG is (Version 10.5.2-3) The issue I am facing is that the out of ...
Forum Discussion by Outrageous | 21 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Hello guys , I want to know the diffrence between the SMG for Service providers Vs SMG for the enterprises ? What is the diffrence between the two . Your kind response ...
Forum Discussion by Outrageous | 18 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hello, We have installed Symantec Messaging Gateway 10.5 on a customer and followed the steps in the manbual to enable customer submissions for custom spam e-mail ...
Forum Discussion by JohnStrauss | 17 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hello,   When Secure Mail Gateway provides disclaimers to outgoing messages, is there any way to add a variable like ($sender$ or %username%) to disclaimers in ...
Forum Discussion by SMG Admin | 06 Jun 2014 | 1 comment
I need a solution Hello Guys, I am having a problem. SMG is failing to detect outbound spam and as a result the reputation of the IP is bad. This problem arises in the last two days ...
Forum Discussion by Outrageous | 27 May 2014 | 12 comments
Por favor su gentil ayuda agregando el Campo IP Cliente en los respectivos reportes de la caja del SMG. La IP Cliente debería ser la dirección IP del equipo desde donde se envía el correo. Además considerar el realizar filtrado de envío/recepción ...
Idea by Tomas Yepez | 02 May 2014 | 0 comments
I need a solution Hello team when i tried to update my SMG running 10.0.1 to 10.0.3 I got the following error. I tried to repeat the process multiple times but recieved the same error. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Outrageous | 21 Apr 2014 | 10 comments
I need a solution Hello all, I am trying to enable end user spam quarantine access for my users. I have already added authentication server using LDAD. But when I am trying to test ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Outrageous | 31 Mar 2014 | 5 comments