Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello all, I hope you are doing great. I want to know about the logs which we can use to troubleshooot the various issues that we face on the SEPM Server and clients. ...
Forum Discussion by Outrageous | 17 Apr 2014 | 15 comments
I need a solution We have rolled out SEP 12 but did not enable application and device control. What is the script that needs to be run on a machine to get ADC feature installed ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 17 Apr 2014 | 6 comments
I need a solution In SEP Manager where can I change number of the days to be deleted? Right now it is 30 days but I want to change that 30 day period to 45 and I cannot find any where ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaqsss | 17 Apr 2014 | 4 comments
I need a solution Hello everyone. I am faced with a requirement and I need your help to resolve this issue. I am faced with the following requirement:   I need to completely ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Outrageous | 16 Apr 2014 | 9 comments
I need a solution Hi all, How do allow Active Directory Replication ports on Symantec firewall. Please guide me. if you give with screenshot so it will be great help for ...
Forum Discussion by naivi24 | 18 Apr 2014 | 5 comments
I need a solution In the application and device control policy, one of the policies is created to allow users to read and write to the removable storage devices, my configuration is to ...
Forum Discussion by mssym | 14 Apr 2014 | 13 comments
I need a solution Hi, We currently have 28000+ clients with 3 SEPM's (load balancing in place). I have setup another server to be a replication partner as a failover should the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 17 Apr 2014 | 8 comments
I need a solution Upgraded to Sep12ru4mp1 from SEP12ru4a and now the manager is updated but the latest from Symantec is showing "Unavailable"..Anyone else having this issue ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ThaveshinP | 13 Apr 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All,   Environment: DLP Single tier 12.0 on RHEL 5.7 (Installed successfully) Agent: Windows 7 x64   I have installed DLP single tier ...
Forum Discussion by mumair109917 | 10 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution We're having aproblem atm whereby we're trying to get a service to run with CSP installed but 'programs that should not run' e.g., cmd.exe is being ...
Forum Discussion by John Smithers | 10 Apr 2014 | 3 comments