Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution We are running Backup Exec 2010 R3 on a Windows Server 2008 x64 platform.  Our primary backup media are removeable SATA Hard Drives in a USB dock. Each time we ...
Forum Discussion by Clifford Martin | 14 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution Hi,   Note that when backing up the active copy, the exchange server was getting loaded and the end users were nno longer able to send and receive emails ...
Forum Discussion by lanloun | 14 Oct 2014 | 3 comments
I need a solution Hi,   The BESR job is failing with the following error: (-- The job failed with the following error: The directory is invalid.   What could be the ...
Forum Discussion by lanloun | 13 Oct 2014 | 6 comments
I need a solution Hi Experts,   Please suggest for the below issue.   In my environment many VM ware based backups are failing with error code 11- system call failed. ...
Forum Discussion by Mohankumar K | 08 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution Hi,   The job is failing with the following error:   Final error: 0xe000fe0b - An operation was attempted on an object that was not opened. Final error ...
Forum Discussion by lanloun | 08 Oct 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,   The backup job is failing with the following error:   Job ended: Monday, September 22, 2014 at 11:33:03 PM Completed status: Failed Final ...
This issue has been solved
Forum Discussion by lanloun | 30 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution Hi all,     We made some changes in the Vault process and now we have 01 Daily and 01 Weekly Vault. At a certain time of the day, the two processes occur ...
This issue has been solved
Forum Discussion by brgecstorg | 29 Sep 2014 | 7 comments
I need a solution Hi,   when I run jobs to a tape, the jobs run properly to a point were they suddenly become on queu and the tape gets ejected from the tape drive. Knowing that ...
Forum Discussion by lanloun | 24 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution Hi All, We have migrated some servers from 2003 OS to 2008 OS The server in 2003 OS is backup using master server with NBU version 7.1.0.4 and client NBU ...
This issue has been solved
Forum Discussion by BVshet | 23 Sep 2014 | 12 comments
I need a solution Hello ALL,   I am running CreateImageNow.ps1 from the cygwin and its gives error . I tried to run the script form different system  (2-3 system) only on 1 ...
Forum Discussion by rashi.jain | 18 Sep 2014 | 2 comments