Video Screencast Help
Symantec to Separate Into Two Focused, Industry-Leading Technology Companies. Learn more.

Search

Search results

I need a solution Hi All ,    I need help to configure connector solutions  in NS . I am planning to import locations to my OU using connector rules . Need to configure two OU ...
Forum Discussion by @SVR | 16 Oct 2014 | 0 comments
I need a solution Hi All ,    After Upgrade of SMP from 7.1 to 7.5 we are getting Blank Real-Time Console Infrastructure Automation policy email generated    Please find ...
This issue has been solved
Forum Discussion by @SVR | 09 Oct 2014 | 4 comments
I need a solution According to our new IT policy,and I can't say that I disagree, we can no longer user a service account as a domain admin. It needs to be a regular user account ...
Forum Discussion by IT_serge | 29 Sep 2014 | 3 comments
I need a solution I need help on a custom workflow that I am working on that routes and classify email incidents based on email subject to queues, email subject to classification, and ...
Forum Discussion by WDRAIN1 | 29 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Good morning everyone. We currently use the Routing Table:Classification found under Manage Data Mapping, to assign tickets to queues.  Using the Key1 value, here ...
Forum Discussion by resendesw | 29 Sep 2014 | 1 comment
I need a solution Hello again!   What is the maximum number of clients that a specific task (run of script, agent installation, etc..) will take when it is running? Client ...
Forum Discussion by Marilou | 25 Sep 2014 | 4 comments
This video shows how one can import users assigned City in AD to asset managment using the connector solution. once the locations are imported and assigned to the users, service desk ...
Video by RufusS | 23 Sep 2014 | 0 comments
I do not need a solution (just sharing information) This issue is currently being reviewed by the Patch Management's Data Development Team. Please subscribe to KM:  TECH224473 ...
Forum Discussion by Joshua Rasmussen | 10 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution Hello everyone!!  I'm working on a Service Desk POC for the first time. and when installing the Workflow Platform, I get the message  The workflow ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 07 Sep 2014 | 6 comments
I need a solution Hi all, I am experiencing an issue deploying the Software Portal to Windows 7 machines, here is the scenario:    We disable the agent in the tray by default, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by richietheprogrammer | 08 Aug 2014 | 4 comments