Video Screencast Help
New Company Name and Logo Announced. Learn More.

Search

Search results

I need a solution Hi All, My restore job is failing with below status : restored  has writen some data and after failing. NBU master, media 7.1.0.4 NBU client 7.1 ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Bharath Achar | 28 Jan 2015 | 2 comments
I need a solution Hi everyone, I try to uninstall Liveupdate Administrator and a error message about error 17xx. I using YourUninstall 7 to hard uninstall Liveupdate ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Minh Nguyen | 19 Jan 2015 | 10 comments
I need a solution Hi, is possible restore registry of regedit only with symantec system recovery or only restore files and folders? Hola, es posible restaurar registros de regedito ...
Forum Discussion by n3m3sls | 13 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution hi guys....,   I upgrade SEMP 12.1.4 to 12.1.5...i create one policy in exception name as ' Exception policy-Server '. whats my plan is that , ther ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 12 Jan 2015 | 11 comments
I need a solution We are running EV11 configured on Windows Server 2012 two node MS Failover Cluster. It has been observed that, If any of the EV server is restarted & later on ...
Forum Discussion by Abhijit Soman | 06 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hello everyone, I'm trying to redo some graphic reports from SD 7.1 on SD 7.5. However, can't seem to find this field in 7.5: This option is ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 29 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hello friends, Currently I was looking at inventory of NIC card. For a single machine, it is showing 2-3 NIC cards, what are all those data's. ...
Forum Discussion by Krunal Solanki | 29 Dec 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I am having EV 11 for Exchange 2010 implemented. I am having a specific requirement which is as given below. 1. Archive all mail items from user mail box, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Abhijit Soman | 26 Dec 2014 | 5 comments
I need a solution Hi everyone! I have a question about BE 2014. I manage to running the BE to back up my Exchange 2013 Server. Can anyone help me how to back up and restore ...
Forum Discussion by Minh Nguyen | 19 Dec 2014 | 9 comments
I need a solution Hello everyone, I'm have SMP running Asset Management Solution and Inventory Solution only. I'm working with Software Licenses. One of the steps ...
This issue has been solved
Forum Discussion by haroldvm89 | 18 Dec 2014 | 8 comments