Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution  Disk to Tape Copy 2-Full-Weekly -- The job failed with the following error: The directory is invalid. Daily incremental backup will goto USB disk G:\ On ...
Forum Discussion by BALAJVAK | 28 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Dear all, My purpose is to reuse the unuseful media, however, I'm not sure my command is right or not to remove the unuseful media. Ex: the unuseful media ...
This issue has been solved
Forum Discussion by HowardYu | 28 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution we used Netbackup to backup the client.   client is crashed now. we need to restore the enitre data drives, which is 40 TB(which is most critical data).   we ...
Forum Discussion by Bharath Achar | 25 Jul 2014 | 4 comments
I need a solution Hey all, I'm kind of going through a nightmare, and any help is much appreciated.    Long story short:    My SMP agent got connected to another ...
Forum Discussion by richietheprogrammer | 25 Jul 2014 | 1 comment
I need a solution Master server: WIN@K 3R2 Client : AIX 5.3 Netbackup version: 7.1.0.4 Hello, backup ran successfully, but validation consistently failing with " ...
Forum Discussion by Dolly | 24 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Has anyone experience the same as me regarding the lack of support during Sydney Australia moring session for Backup Exec 2014? I tried to call Symantec again this ...
Forum Discussion by Ag BC | 16 Jul 2014 | 2 comments
I need a solution Hi,   I am getting the following error when running the jop. Final error: 0xe00084f9 - A communications failure has occurred between the Backup Exec job ...
Forum Discussion by lanloun | 15 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Hello All; I've BE 2014 and would live to backup my Vmware virtual machines by using deduplication option. Some of VMs are at remote site and some of them are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Tirelibirefe | 14 Jul 2014 | 7 comments
I need a solution Hello All,   we are trying to backup exchange 2010 dag from 3 passive nodes using netbackup. 2 nodes are local to NBU master server their snaphot is working ...
Forum Discussion by Bharath Achar | 11 Jul 2014 | 5 comments
I need a solution Hi. I'm a new user of BE and I'm trying to implement my backup strategy. I'm using BE2014 under 2008R2 with a Tandberg LTO-5 HH tape drive. ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Michael.G | 08 Jul 2014 | 2 comments