Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution hi, i have configure an SLP on my netbackup server.  The SLP first backups the data to Disk and then replicates it to my DR site. I want to configure the ...
Forum Discussion by kamalbhuttoo | 23 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hello all , I am looking for latest best practices articles for SEP 12.1.5 slow performance issus on clients. Any info shared would be highly appreciated. Regards ...
This issue has been solved
Forum Discussion by Outrageous | 22 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution After a little bit of trial and error when writing a query I have found that if I query the vAllComputerInfo table I have computers that are in a non-active status ...
Forum Discussion by JohnVee | 21 Jan 2015 | 3 comments
I need a solution Hello, We have a VPN server that is using SEP. We also have a server on a remote location that is connecting to this VPN with the goal of replicating data using ...
This issue has been solved
Forum Discussion by MBrand | 19 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution So... I have a situation where a customer wants to add additional fields to the Service Desk.... - And extension or alternative to the Close Code that provides ...
This issue has been solved
Forum Discussion by smassie | 19 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution I am testing out Lansweeper.  However, SEP for Mac the latest version is blocking the scan.  I have the server listed as an excluded host under intrusion prevention ...
Forum Discussion by KateJ | 14 Jan 2015 | 4 comments
I need a solution Hi, is possible restore registry of regedit only with symantec system recovery or only restore files and folders? Hola, es posible restaurar registros de regedito ...
Forum Discussion by n3m3sls | 13 Jan 2015 | 1 comment
I need a solution Hi, So I got the attached tapes log. Strange think is why some of the tapes added have the Media ID  0501L5 instead of XO0501, as you will se most of them are ...
This issue has been solved
Forum Discussion by xao | 13 Jan 2015 | 5 comments
I need a solution hi guys....,   I upgrade SEMP 12.1.4 to 12.1.5...i create one policy in exception name as ' Exception policy-Server '. whats my plan is that , ther ...
This issue has been solved
Forum Discussion by shaabin | 12 Jan 2015 | 11 comments
I need a solution We are running EV11 configured on Windows Server 2012 two node MS Failover Cluster. It has been observed that, If any of the EV server is restarted & later on ...
Forum Discussion by Abhijit Soman | 06 Jan 2015 | 3 comments