Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hello everyone I'm working in a few reports with IT Analytics on Altiris.The company i'm providing services is asking me for two reports: - All ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 18 Apr 2014 | 0 comments
I need a solution Hello everyone! While working with IT Analytics cube, I've build one view with the following fields: Computer: name > Computer: Model > Software ...
Forum Discussion by haroldvm89 | 16 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution Hi, I'm using the Matches Rule component inside a Workflow Solution and it gives me an error message like this one: The connection to no match is unhandled. It ...
Forum Discussion by LuilloSoft | 11 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Hi Experts We have replaced drive of SL8500 T10000A. How should I replace drive on Netbackup Configured Media Server 6.5.6. ...
Forum Discussion by LIMRA | 10 Apr 2014 | 1 comment
I need a solution We are getting below errors and I used a query to identify the Task. It was a Detection Check of the policy which is throwing the error. We are using the detection ...
Forum Discussion by ShenoyS | 10 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution Recently i am experiencing intermittent backup failure with read from input socket failed(636). Job detail log is attached. I have 7 media servers and this issue is ...
Forum Discussion by rpandey | 02 Apr 2014 | 2 comments
I need a solution I am unable to run Backup Exec through Vcenter and backup machines that are virtual and physical. If I add the IP addresses and setup the backups individually, they ...
This issue has been solved
Forum Discussion by ncava001 | 26 Mar 2014 | 4 comments
I need a solution Hi, i'm a newbie to this backup exec 2012, and recently we have active contract on supporting this Backup Exec 2012.  By supporting this, we need to perform ...
Forum Discussion by ericchong1symantec | 25 Mar 2014 | 5 comments
I need a solution Installing the client and allow connections to the server endpoint, the firewall is off not allow me to send log in installation package, but if client responds ping ...
Forum Discussion by INDUSTRIA REYES | 20 Mar 2014 | 6 comments
I need a solution We're on Symantec Endpoint Protection version 12.1.3001.165 and a user with local admin rights is trying to stop Symantec services while installing applications, ...
This issue has been solved
Forum Discussion by tpmobley | 12 Mar 2014 | 13 comments