Video Screencast Help

Search

Search results

I need a solution Hi, We had two users within our work place who clicked the same link in a email that was malicious. We ran a full scan on both PCs and one of the PCs showed it ...
Forum Discussion by valley_girl1919 | 31 May 2014 | 3 comments
I need a solution We have SEP 12.1.2 MP1 installed on the server with the SEP manager. I was looking in the SEP Manager folder in program files on the server SEPM is installed on and ...
Forum Discussion by valley_girl1919 | 01 May 2013 | 3 comments
I need a solution  Hi! We are on version 12.1 RU1 for Symantec Endpoint Protection. I have three different client groups set up within the SEP Management console. Each group has ...
Forum Discussion by valley_girl1919 | 07 Aug 2012 | 2 comments
I need a solution  When checking the Symantec Web Gateway I noticed it shows one client infected and the status active. When I click on the client that is infected it shows action ...
Forum Discussion by valley_girl1919 | 17 May 2012 | 4 comments
I need a solution I have upgraded to SEPM 12.1 RU1 and have to add a install package for my servers group. I have one client group named servers and there are 32/64 bit servers in the ...
This issue has been solved
Forum Discussion by valley_girl1919 | 09 May 2012 | 3 comments
I need a solution  I have noticed in the Virus and Risks Activity Summary on SEP 12.1 Manager Console that one workstation is showing the virus Trojan.Gen as being quarantined. It does ...
Forum Discussion by valley_girl1919 | 19 Dec 2011 | 4 comments
I need a solution  Hi! Our company uses SEP 12.1 and the more my IT co-workers and I talk about it, we feel we may need to block users from being able to freely use jump drives and ...
Forum Discussion by valley_girl1919 | 09 Dec 2011 | 4 comments
I need a solution I have a few workstations that are not on our domain therefore are not managed by the SEPM console, so we have the sep 12.1 .exe installed, but I was wondering is ...
This issue has been solved
Forum Discussion by valley_girl1919 | 20 Oct 2011 | 2 comments
I need a solution  Hi! I will probably call symantec about this, but wanted to get some of you guys advice/info before I give them a call. I am using SEP 12.1 and am fairly new to ...
This issue has been solved
Forum Discussion by valley_girl1919 | 20 Oct 2011 | 2 comments